Verkocht

Beschrijving

Deze standaard open bebouwing in Zemst is een ideale woning voor wie op zoek is naar rust en ruimte. Met een tuin, 2 garages en 2 slaapkamers biedt deze woning alle comfort en mogelijkheden voor een gezin of koppel.
De woning, gebouwd in 1968, heeft een bewoonbare oppervlakte van 140 vierkante meter en is gelegen in een rustige woonwijk met goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer. Bus en treinstation op wandelafstand. Oprit autostrade op 2 Km, centrum van Hofstade met alle faciliteiten op 1 Km. Energielabel F. Hier geldt dan ook een renovatieverplichting: https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
Er is mogelijkheid om een verdiep op te bouwen of de garage in het woongedeelte op te nemen voor extra woonruimte.
Kortom, deze woning in Zemst biedt alle comfort en mogelijkheden voor wie op zoek is naar een rustig gelegen open bebouwing met voldoende ruimte en goede verbindingsmogelijkheden.

INDELING: zie plan bij downloads.
Inkomhal met rechts het nachtgedeelte: 2 slaapkamers (13 m² en 11 m²) en badkamer (bad, douche in bad, wastafel in meubel en toilet). Links: de leefruimte. Voor: de gesloten keuken, ingericht met toestellen. Vanuit de keuken: toegang tot het overdekt terras en de oprit naar de garages en de tuin.

DIVERSEN:
CV op aardgas, hoog rendement condensatieketel. Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2019. Alu ramen met deels dubbel glas en deels hoog rendementsbeglazing.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Gelegen in woongebied, geen voorkooprecht, geen gerechtelijke maatregelen opgelegd, gelegen in een verkaveling, vergund.
Watertoets: perceel en gebouwscore: A.