Verkocht

Beschrijving

Deze te renoveren woning in Rotselaar is gebouwd in 1957 en staat op een perceel van 5a 41ca. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 130 m², maar dit kan uitgebreid worden. Klassieke indeling met de woonvertrekken op het gelijkvloers en 3 slaapkamers op de verdieping.
De EPC score is 730, label F. Hoewel de woning op dit moment minder energiezuinig is, biedt dit wel de mogelijkheid om de woning te renoveren en te verduurzamen.
Goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer. Gelegen op 3 Km van het centrum van Tremelo met alle faciliteiten.
Met zijn landelijke ligging, ruime perceeloppervlakte en goede verbindingsmogelijkheden is deze woning in Rotselaar ideaal voor wie op zoek is naar rust en ruimte, maar toch dichtbij stedelijke voorzieningen wil wonen. Mits een grondige renovatie en de mogelijkheid om aan de linkerzijde nog aan te bouwen, kan deze woning worden omgetoverd tot een prachtige en energiezuinige thuis.
Wij verzoeken u vriendelijk aanvragen voor bezoek enkel via mail te doen.

INDELING: zie plan bij downloads
Ondergronds: kelder (h: 1m70)
GV: inkomhal met trap naar boven en toegang tot de leefruimte en de keuken, leefruimte met toegang tot de keuken, ingerichte keuken, met toegang naar een sas en de kelder, sas met toegang naar buiten en naar de achterbouw met toilet, was/stookplaats en badkamer.
1V: nachthal en drie slaapkamers, luik naar bergzolder
Onder dak: bergzolder
Buiten: tuinberging, garage, parkeerplaats

DIVERSEN:
CV op stookolie (ketel van 2014 / gas in straat aanwezig). Bovengrondse stookolietank. Buitenschrijnwerk: houten ramen met enkel glas. Keuken uitgerust met kookplaat, dampkap, oven, koelkast, spoelbak. Badkamer: zitbad en lavabo.
Aangesloten op gescheiden riolering: zie attest bij downloads.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Bestemming: Woongebied / Voorkooprecht voor de Vlaamse Waterweg
Geen verkavelingsvoorschriften / Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Deze woning wordt geacht vergund te zijn (gebouwd voor 1962).
Watertoets: P-score: C / G-score: C
EPC: Label F: Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023