Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK

Grotendeels gerenoveerde woning op een perceel van 4a 77ca. De woning heeft drie slaapkamers, een nieuwe open keuken, een nieuwe badkamer en een ruime garage (extra hoge inrijpoort) met daarboven een bergzolder die nog als extra ruimte kan ingericht worden. Deze zolder heeft een rechtstreekse toegang tot de woning op het eerste verdiep en kan er bij aansluiten. Verder is er een kelder, een zonneterras en een tuin op het zuidwesten met tuinberging en serre. Er zijn twee parkeerplaatsen aan de woning. 25 zonnepanelen zorgen voor de stroomtoevoer naar de woning en de warmtepompen/airco's. Bijkomend verwarming op gas. EPC label C. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer.
Wij verzoeken u vriendelijk bezoekaanvragen via mail te doen.

INDELING:
V-1: Kelder (29 m²) met aansluiting waterleiding.
GV: Inkomhal met gastentoilet (nieuw) en trap naar verdieping. Ruime leefruimte (38 m²) met aansluitend de nieuwe open keuken (29 m²) met alle toestellen (waaronder een Amerikaanse koelkast/diepvries met ijsverdeler en twee ovens). Wasplaats (5,5 m²). Garage (35,5 m²) met alle technieken, waaronder condenserende hoog rendement verwarmingsketel op gas. Hoge inrijpoort (Br 3m/ H 2,8m). Trap naar bergzolder.
V1: Nachthal. Badkamer (inloopdouche, lavabo in meubel en 2e toilet). 2 slaapkamers (16,3 en 17 m²). Toegang naar bergzolder boven de garage (33 m²!). Trap naar V2.
V2: Ruime slaapkamer (30 m²) met douchecel (nog af te werken).
Buiten: 2 parkeerplaatsen, buitenberging, tuinhuis, serre, zonneterras.

WETTELIJKE VERMELDINGEN.
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Verbouwing: vergund / Ligt niet in een verkaveling / er is geen voorkooprecht.
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Watertoets: P-score en G-score: A