Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE !

Vrijstaande laagbouwwoning met de woon- en slaapvertrekken op de gelijkvloerse verdieping. De woning beschikt over een kleine kelder en een bergzolder boven het gelijkvloers. De woning dient opgefrist te worden. Aan de woning werden sinds de bouwdatum de noodzakelijke opfrissings- en instandhoudingswerken uitgevoerd. Het pand is gelegen op de hoek van de Kasteeldreef met de Klimpopdreef in een aantrekkelijke woonbuurt met overwegend vrijstaande woningen. Goede verbindingen met privaat vervoer en met openbaar vervoer via busverbindingen naar Haacht, Mechelen en Putte. Het centrum van Keerbergen met alle faciliteiten, lagere- en middelbare scholen en grootwarenhuizen bevinden zich op wandelafstand.
EPC score: label F. Deze woning is onderhevig aan de renovatieverplichting. Voor meer info: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. De woning is asbestveilig.

INDELING: zie plan bij downloads
Kelder: kleine voorraadkelder - toegang via garage
GV: Inkomhal met toegang tot de drie slaapkamers en de leefruimte. L-vormige leefruimte met toegang naar de keuken. Gesloten keuken. Via de keuken bereik je de badkamer (douche-lavabo in meubel -toilet) en de garage.
+1: bergzolder onder dak

AFWERKING:
Schrijnwerk: PVC met dubbel glas, enkele ramen in hout met enkel glas
Vloeren: mozaïektegels, linoleum, granito tegels, houten platen (zolder)
Muren/plafonds: behangen, geschilderd

DIVERSEN:
CV op stookolie - tank conform, gas in straat aanwezig. Tuin omheind met natuurlijke hagen.
Het dak werd in 2018 geïsoleerd.

STEDENBOUWKUNDIG:
Vergund, niet gelegen in een verkaveling, geen gerechtelijke maatregelen opgelegd, geen voorkooprecht, gelegen in woongebied - RUP "Hart van Keerbergen - zone voor wonen in het groen". Stedenbouwkundige voorschriften: zie bij downloads. Waterinfo: Perceel en Gebouwscore: A.