Verkocht

Beschrijving

! IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK ! Deze charmante standaard half open bebouwing is gelegen in de groene gemeente Kampenhout op twee percelen met een totale oppervlakte van 25a 30ca. De woning, gebouwd in 1942, is perfect voor wie houdt van een landelijke omgeving met goede verbindingsmogelijkheden.

De woning heeft ondergronds een kelder en op het gelijkvloers een slaapkamer, een zitplaats en een keuken met eetplaats. Verder de badkamer, de garage met stookinstallatie en de traphal naar het verdiep. Op de verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Er is een vaste trap naar een bergzolder. Boven de garage is er nog 45 m² (!) in te richten ruimte met heel veel mogelijkheden.

De woning beschikt over een ruime tuin op het noordwesten en twee parkeerplaatsen. Uitbreiding naar links is mogelijk, waardoor deze woning heel veel potentieel heeft.

Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd. EPC label: F. Voor meer info: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.
De woning wordt asbestvrij gemaakt tegen akte.

Kortom, deze woning biedt alle ruimte die je nodig hebt, in een prachtige landelijke omgeving met goede bereikbaarheid.

INDELING:
-1: Kelder (± 25 m²)
GV: Inkomhal/traphal. Rechts: slaapkamer 1 (± 18 m²). Links: zitplaats met schouw (± 21 m²) en aansluitend badkamer (bad, lavabo, toilet) en keuken met eetplaats (± 21 m²). Verder de garage met stookplaats/wasplaats (± 22 m²). Trap naar kelder en verdieping.
V1: Nachthal met vaste trap naar bergzolder. Slaapkamer 2 met vestiairekast (± 20 m²). Slaapkamer 3 met ingebouwde kast en dressing (± 26 m²). Boven de garage: nog in te richten ruimte van 45 m² in 2 niveaus mogelijk (niv. verdiep 1 + ruimte onder dak).
Verder: oprit en terras in dolomiet, tuin.

DIVERSEN:
CV op stookolie, gasaansluiting is mogelijk. Ramen in PVC met dubbel glas (1990). Aansluiting op riolering via septische put. Regenwaterput. Boorput en leidingwater. EPC-score: 559 - label F.
Asbest: de cementplaten boven op zolder worden nog verwijderd, zodat de woning asbestvrij is bij akte.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Gelegen in woongebied met landelijk karakter: eerste 50 meter woongebied, daarachter landbouwgebied. Op 1 perceel rust voorkooprecht voor de Vlaamse Waterweg. Het pand is niet gelegen in een verkaveling, er werden geen gerechtelijke maatregelen opgelegd. Het pand wordt geacht vergund te zijn (BJ voor 1962).
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. P score: B (minimaal) - G score: A
Geen risicozone voor overstromingen.