Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE!

Verkoop in afhandeling.

Deze recente energiezuinige woning werd afgewerkt met de beste materialen en is zo goed als nieuw. Er is maar liefst 160 m² bewoonbare oppervlakte en nog 60 m² zolder die verder kan afgewerkt worden. De woning beschikt op het gelijkvloers naast de inkomhal met toilet over een bureelruimte met ingebouwde kasten, een ruime leefruimte met uitgeruste open keuken en een berging/wasplaats met alle technieken. Boven zijn er op de nachthal drie slaapkamers, een luxueuze badkamer, een tweede toilet en de vaste trap naar de nog af te werken polyvalente ruimte. In alle kamers zijn er ingemaakte kasten met veel opbergruimte.
8 zonnepanelen zorgen voor eigen stroomvoorziening en het ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Verder is er nog een tuin met terras, een ruim tuinhuis met overdekte zithoek en 2 parkeerplaatsen voor de deur. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer naar Haacht, Brussel, Mechelen en Leuven. EPC label: A.

INDELING: zie plan bij downloads
GV: inkomhal, toilet, bureelruimte vooraan (ca 9 m² met kasten), leefruimte (ca 38 m²- met open keuken (ca 9,5 m²), berging met aansluiting wasmachine/droogkast en alle technieken.
V1: nachthal, slaapkamer 1 (ca 19,5 m²) slaapkamer 2 (ca 18 m²), slaapkamer 3 (ca 15 m²), allen met ingemaakte kasten. Badkamer met bad, inloopdouche en lavabo in meubel (luxueuze afwerking).
V2: ruime zolder (ca 60 m²) - nog af te werken (2 extra kamers mogelijk).

Buiten: 2 parkeerplaatsen, terras, omheinde tuin en tuinhuis.

DIVERSEN:
PVC ramen met hoog rendement glas, verwarming op gas (HR condensatieketel), ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, 8 zonnepanelen - oriëntatie ZW - 2.08 kWp.
Vloeren in duurzaam Kerlite (keramisch, verrijkt met zirkonium).
Ligging: zie plan bij downloads.

WETTELIJKE VERMELDING:
De woning is gelegen in een woongebied met landelijk karakter in het origineel gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse.
Is vergund en maakt als lot 2 deel uit van een niet-vervallen verkaveling.
Er is geen voorkooprecht en er zijn geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Waterinfo: P en G - score: B / geen risicozone