Verkocht

Beschrijving

Deze ruime laagbouwwoning in Haacht-Wakkerzeel werd gebouwd in 1969 en heeft een prachtige tuin en een zonnig terras. Naast de 4 slaapkamers en badkamer is er nog een ingerichte keuken met annex wasplaats en een ruime garage. Met een bewoonbare oppervlakte van 180 m² is dit best wel een ruime woning. Op de perceeloppervlakte van 26 a 90ca bevindt zich een deel van de als erfgoed geklasseerde Antitankgracht. Aan de rechterzijde ervan loopt een erfdienstbaarheid naar de achterliggende velden en het natuurgebied met prachtige wandelpaden. De ligging van de woning is ideaal, met goede verbindingsmogelijkheden naar verschillende steden (Leuven, Haacht, Rotselaar).
Kortom, deze woning in Haacht is een ideale gezinswoning met veel ruimte en een prachtige tuin. De EPC-waarde van de woning is 459, wat resulteert in een energielabel E.

INDELING: zie plan bij downloads.
Ondergronds: kruipkelder; H: 0,95m
GV: Inkomhal met vestiairekasten en toegang tot de leefruimte (±46 m²), de ingerichte keuken (± 10 m²) met annex wasplaats. Uit de leefruimte kom je op het zonneterras met zicht op de Antitankgracht. De nachthal geeft toegang tot 4 slaapkamers, een badkamer, een toilet en de ruime garage met de technische installaties.
Voor de woning zijn er extra parkeerplaatsen.

DIVERSEN:
CV op stookolie. Hardhouten ramen met dubbele en HR- beglazing. Keukeninrichting: Spoelbak, ijskast, VK-kookplaat, dampkap, spoelbak. Inrichting badkamer: lavabo in meubel, bidet, inloopdouche.
Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023
Het perceel dient opnieuw opgemeten te worden. Kosten koper: € 950,00 (+21% BTW).

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Bestemming: woongebied met landelijk karakter / gedeeltelijk natuurgebied
Voorkooprecht: NEEN / Gerechtelijke maatregelen: NEEN / Vergunning: JA / Verkaveling: NEEN

Onroerend erfgoed: Antitankgracht: zie rapport bij downloads) / Inventaris Onroerend Erfgoed "Dijlevallei tussen Wijgmaal en Haacht", link: https://id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/300492

Erfdienstbaarheid van doorgang op de rechtergrens naar de achterliggende velden (aardeweg).