Verkocht

Beschrijving

Deze charmante halfopen bebouwing is gelegen in het rustige Wakkerzeel, vlak bij natuurgebied. Gebouwd op een perceel van 9a 91 ca in 1918 maar in de loop der jaren aangepast aan het hedendaags comfort. Met een bewoonbare oppervlakte van 165 m² en een grote tuin met terras en een weids uitzicht heeft deze woning heel wat troeven en potentieel. De woning heeft wat opfrissing nodig en een paar energetische ingrepen om energiezuiniger te worden (Nu: label E en valt dus onder de voorwaarden voor een energetische renovatie tot label D binnen de vijf jaar na aankoop). Er zijn vier slaapkamers, een leefkeuken en een living die eventueel ook voor een vrij beroep kan gebruikt worden.
Boven de garage is er nog een ruime zolderberging. 2 extra parkeerplaatsen voor de deur. Ideale ligging tussen Haacht, Werchter/Rotselaar en Wijgmaal/Leuven.
Het pand is momenteel verhuurd en het huurcontract kan pas opgezegd worden na akte (opzegtermijn zes maanden).
Kortom, deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een standaard half open bebouwing met een prachtige tuin, terras, garage en 4 slaapkamers. Met een bouwjaar van 1918 en een bewoonbare oppervlakte van 165 vierkante meter biedt deze woning een unieke mix van geschiedenis en modern comfort. De rustige ligging en goede verbindingsmogelijkheden maken het plaatje compleet.

INDELING:
GV: inkomhal, living, leefkeuken ingericht met toestellen, stookruimte, wasplaats, badkamer en apart toilet. Garage met vliering (zolder). De verdieping is bereikbaar via de trap in de keuken.
V1: Nachthal, 4 slaapkamers en een berging.

DIVERSEN:
CV op stookolie, draai-kiepramen in hout met dubbel glas, EPC score: 460, label E. Het pand is gelegen in het beschermd waterwinningsgebied "Den Dijk".

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Bestemming: volgens het gewestplan Leuven: Landschappelijk waardevolle agrarische gebieden/woongebied met landelijk karakter.
Vergunning: de woning wordt geacht vergund te zijn (BJ voor 1962)
De woning is niet gelegen in een verkaveling, er is geen voorkooprecht en er werden ook geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Watertoets: P en G score: D - Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.