Verkocht

Beschrijving

VERKOOP IN AFHANDELING !

Deze woning is een standaard open bebouwing uit 1993 op een perceel van 7a 55ca. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 250 m² en is ideaal voor een koppel dat wat meer ruimte wenst of een klein gezin.
De ligging van de woning is rustig en biedt goede verbindingsmogelijkheden naar verschillende belangrijke locaties.
De woning beschikt over een veranda met inschuifbaar dak en met zicht op de fraai aangelegde tuin met tuinberging. Daarnaast is er ook een garage aanwezig, met daarvoor nog extra parkeerplaatsen.
De woning heeft twee slaapkamers, daarnaast is er ook één badkamer en een uitgeruste keuken. De EPC-waarde van de woning bedraagt 269 en heeft een energielabel C, wat wijst op een energiezuinige woning.
Kortom, deze woning in Haacht biedt een rustige en comfortabele leefomgeving met goede verbindingsmogelijkheden. Met een ruime tuin, garage, twee slaapkamers en moderne faciliteiten is dit een ideale woning voor een klein gezin of koppel.

INDELING: zie plan bij downloads
Ondergronds: kruipkelder, hoogte 1m 20cm.
Gelijkvloers: Inkomhal met toilet en toegang tot de lichtrijke leefruimte met aangrenzend de keuken. Van uit de keuken is er toegang tot de wasruimte en de veranda (21 m²). De veranda beschikt over een inschuifbaar dak. Naast de keuken (14m²) ligt de wasplaats met valluik en trap naar de zolder. Aansluitend de nachthal met twee slaapkamers (14 en 9 m²) en de badkamer en toegang tot de inpandige garage.
Zolderverdieping: bergzolder (kan ingericht worden).
Apart: mooi verzorgde tuin met tuinhuis, oprit naar de garage met extra parkeerplaatsen.

DIVERSEN:
CV op stookolie, Schrijnwerk in hardhout en PVC (veranda). Overal dubbel glas. Rolluiken (deels elektrisch) en horren. Keukenuitrusting: vitro keramische kookplaat met dampkap, koelkast, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. Badkamer: bad, douche en dubbele wastafel in meubel. Raamdecoratie inbegrepen. Waterontharder.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Gelegen in woongebied en in een niet vervallen verkaveling.
Geen gerechtelijke maatregelen. Alle constructies zijn vergund.
Er is geen voorkooprecht.
Watertoets: P-score en G-score: A