Verkocht

Beschrijving

Ruime villa (BJ 1994) met maar liefst 320 m² (!) bewoonbare oppervlakte op een mooi perceel van 10a 65ca.

Deze villa werd door de drie huidige eigenaars in drie aparte "units" ingedeeld. Elke unit heeft zijn eigen ingang via een centrale inkomhal. Elke unit heeft een volwaardige leefruimte met een keuken en een bergruimte op het gelijkvloers en twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet op de verdieping. Achteraan de woning is er nog een mooie tuin met tuinberging en vijver. Ideaal voor een groot gezin dat eigen leefruimtes en privacy wilt.

Mits een paar eenvoudige ingrepen kan deze woning gemakkelijk omgevormd worden tot een ruime ééngezinswoning (zie plan bij downloads rechts), een zorgwoning, of een woning met een praktijkruimte voor een vrij beroep met voldoende parkeergelegenheid voor de woning. Kortom, deze woning heeft enorm veel potentieel en is zeker een bezoekje waard!

Ook de ligging is top: in een rustige omgeving, vlakbij wandel- en fietsknooppunten die je naar de Dijle en het Boortmeerbeeks Broek voeren. Op wandelafstand (280 m) van openbaar vervoer. Het centrum van Haacht ligt op 3 Km, het station en het centrum van Boortmeerbeek op 2,7 Km.

INDELING: zie plannen bij downloads
Gelijkvloers: Centrale inkomhal (9 m²) met technische ruimte. In deze ruimte drie tussentellers voor elektriciteit, verwarming en warm water, aparte circuits voor elke unit: zie document hiernaast bij downloads.
Van uit de inkomhal: Toegang tot de drie units: 3 leefruimtes met keukenhoek en berging (43 - 43 - 39 m²) en wenteltrap naar verdieping.
Verdieping: per unit: nachthal, toilet, badkamer (lavabo, bad, douche in bad) en 2 slaapkamers.

DIVERSEN:
Verwarming op stookolie. Aardgas voor de deur. Schrijnwerk: dubbel glas in PVC, veluxen in dak. Parkeerplaatsen in de voortuin, achteraan en opzij van de woning. Tuinhuis en vijver. Zonneterras in klinkers. EPC-score: 222 - label C. Geen asbest in de woning (zie attest).

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Bestemming: agrarisch gebied
Vergund en gelegen in een niet vervallen verkaveling
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd en geen voorkooprecht.
Watertoets: P-score en G-score: A / niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen.