Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE!


Instapklare villa (BJ 2004) op een mooi perceel van 6a 52ca en een bewoonbare oppervlakte van 148 m² met drie slaapkamers, gelegen in een residentiële verkaveling. De woning heeft op het gelijkvloers een inkomhal met toilet en trap, een leefruimte en een open geïnstalleerde keuken. Tevens een ruime garage met een oprit voor twee wagens. Op de verdieping vinden we drie slaapkamers, waarvan 1 met mogelijkheid om een dressing te maken en een ruime badkamer (met een tweede toilet). Buiten in de tuin is er een terras, een tuinberging en een bijgebouw met keukenfaciliteiten waar het in de zomer aangenaam vertoeven is. En in de winter geniet je van de aangename warmte van de houtkachel in de leefruimte. Gelegen op een boogscheut van Haacht centrum met alle faciliteiten. Goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer. Gunstige EPC score (label C).

INDELING: zie plan bij downloads
GV: Inkomhal met toilet en trap naar V1. Leefruimte met houtkachel, geïnstalleerde keuken met gasfornuis, twee ovens, ingebouwd koffieapparaat, koelkast en dubbele spoelbak. Garage met alle technieken en aansluiting wasmachine/droogkast.
V1: nachthal, slaapkamer 1 (26 m² - mogelijkheid tot dressing), slaapkamer 2 (9,7 m²), slaapkamer 3 (9,5 m²), badkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en tweede toilet.
Buiten: oprit in klinkers, terras in hout, bijgebouw met kookhoek, tuinberging, tuin.

DIVERSEN:
CV op aardgas met radiatoren, houtkachel, hoogrendementsbeglazing in PVC. Dakisolatie 15 cm (i.p.v. de 8 cm die in het EPC attest vermeld staat). Muurisolatie. Uitbreiding van de woning naar de linkse perceelgrens toe voor eventueel aanbouw voor vrij beroep is mogelijk.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:
De woning is vergund, gelegen in woongebied en in een niet vervallen verkaveling, er zijn geen gerechtelijke maatregelen opgelegd, er is geen voorkooprecht.
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen.