Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE !

Deze prachtige villa in Bonheiden is een droomwoning voor wie op zoek is naar rust en ruimte. Gelegen in een landelijke omgeving, biedt deze open bebouwing met veel lichtinval, alle comfort en luxe die je maar kan wensen.
De woning, gebouwd in 1995 op een perceel van 10a 90ca met een bewoonbare oppervlakte van 170 m², is perfect onderhouden, heeft een tuin georiënteerd naar het westen, en twee terrassen, zodat je altijd kunt genieten van zon of schaduw.
Naast de open leefruimte, de ingerichte open keuken, en 4 slaapkamers, is er een bureau, een badkamer en een berging. Buiten is er een tuinberging en een carport voor 2 wagens, met berging.
Het energielabel F en de EPC-waarde van 516 tonen aan dat er nog ruimte is voor verbetering op vlak van energiezuinigheid, maar dit biedt dan ook veel potentieel voor wie graag duurzamer wil wonen. Er geldt hier een renovatieverplichting: https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.
De ligging van deze villa is ideaal voor wie op zoek is naar rust en privacy, maar toch ook de nodige voorzieningen in de buurt wil hebben.

INDELING: zie plannen bij downloads
GV: inkomhal met vestiaire en toilet, bureelruimte, open leefruimte, ingerichte open keuken met alle toestellen, berging/wasruimte, centrale trap naar verdieping.
V1: nachthal, slaapkamer 1 (13 m²), slaapkamer 2 (8 m²), slaapkamer 3 (11 m²), slaapkamer 4 (9,5 m²), badkamer met inloopdouche, lavabo in meubel en 2e toilet.
Buiten: twee terrassen, tuinberging en carport voor twee wagens met berging en twee parkeerplaatsen. Het perceel is volledig omgracht.

DIVERSEN:
De woning is zeker geschikt voor zonnepanelen, waarop de bestaande verwarming kan aangesloten worden. In de leefruimte is een houtkachel aanwezig.
Ramen in Alu met dubbel glas en hoog-rendement-glas. Afwerking van de erkers is in kunststof (duurzaam en onderhoudsvriendelijk). Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2017.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Vergund, gelegen in woongebied met landelijk karakter, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Gelegen in BPA Nr. 24 Broekstraat.
Watertoets: P-score: D / G-score: B - niet gelegen in een risicogebied voor overstromingen.