Verkocht

Beschrijving

BOD AANVAARD DOOR DE EIGENAAR - COMPROMIS IN OPMAAK!


Dit mooie en ruime penthouse in de Residentie Eliza op de derde verdieping, in de charmante dorpskern van Wilsele-Putkapel met alle faciliteiten op wandelafstand, heeft maar liefst 168 m² bewoonbare oppervlakte! Via de centrale inkomhal komen we in de leefruimte met een ruim terras (20m²) achteraan met een mooi open uitzicht en een balkon aan de zijkant van het gebouw, een deels ingerichte keuken, twee grote slaapkamers, een gastentoilet, een badkamer en een berging/technische ruimte.
Zeer centrale ligging tussen alle voorzieningen: supermarkt, scholen, kinderopvang, apotheek, dokterspraktijk, sportcentrum met zwembad en diverse winkels. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer naar Aarschot en Leuven en de opritten 20 en 21 van de E314. Busknooppunt (6 lijnen naar alle richtingen) voor de deur.
Individuele tellers. EPC 277 - label C.
Het pand is momenteel verhuurd (standaard contract 9 jaar). Huurcontract ter inzage in het kantoor. Het pand wordt verkocht inclusief (!) een garagebox met stroomvoorziening en elektrische poort.

INDELING: (zie plan bij downloads)
GV: Inkomhal van het gebouw met trappenhal naar verdiepingen en kelder met alle (individuele) meters (water, gas, elektriciteit).
V3: Inkomhal van het appartement, lichtrijke leefruimte (ca 60 m²) met terras en balkon, deels ingerichte keuken, gastentoilet, badkamer (bad, dubbele lavabo, douche in bad), 2 slaapkamers (ca 28 en 22 m²), berging met aansluiting wasmachine en gasketel.

AFWERKING EN TECHNIEKEN:
Houten vloeren in hal, living en slaapkamers. Verwarming op gas. Alu ramen met dubbel glas, rookdetectors. Parlofoon. GEEN asbestmaterialen in het gebouw (zie attest bij downloads).

INFORMATIE MEDE-EIGENDOM:
Momenteel is het gebouw nog van 1 eigenaar, de opsplitsing in mede-eigendommen is lopende.
Basisakte wordt opgesteld. De koper dient zijn aandeel in de akte van de statuten te betalen (425,53 € - incl. BTW). Kadastraal inkomen dient nog bepaald te worden.

WETTELIJKE VERPLICHTE VERMELDINGEN:
Het pand ligt in woongebied (in BPA "Kerk-Putkapel"), is vergund, er is geen voorkooprecht, is niet gelegen in een niet-vervallen verkaveling, er zijn geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Watertoets: P-score B / G-score A - niet gelegen in een risicogebied voor overstromingen.