Haacht, Stationsstraat 34
275 000 euro

Beschrijving

De gerenommeerde projectontwikkelaar Matexi bouwt aan een gloednieuwe woonbuurt in het centrum van Haacht. Het wordt een gezellige buurt met twee kleinschalige appartementsgebouwen langsheen een buurttuin. Alles uitgevoerd met de beste materialen én energiezuinig. In deze residentie wordt 1 handelspand voorzien aan de Stationsstraat met een brede etalage en maximale zichtbaarheid. Door de vele raampartijen is het pand lichtrijk en aangenaam.
De ligging is ideaal: vlakbij het centrum van Haacht dat volop in ontwikkeling is als handelscentrum. Verschillende bouwprojecten zullen in de toekomst zorgen voor een toestroom aan potentieel cliënteel.
De 150 m² handelsruimte die casco worden opgeleverd biedt voldoende mogelijkheden voor eigen inrichting tot een bloeiende handelszaak. Bij de zaak horen nog 2 parkeerplaatsen en 1 berging (verplicht mee aan te kopen). Op een boogscheut vind je parking Klapgat met voldoende openbare parkeerplaatsen voor jouw cliënteel.
Kortom, een unieke ligging in een uniek project.
De vraagprijs is 275.000 euro voor het handelspand, 15.000 euro voor de berging en 50.000 euro voor de 2 staanplaatsen samen (excl. BTW en notariskosten). Voor het lastenboek: zie downloads.
Interesse? Neem dan snel contact op met Carl van Vastgoed Dekrem op nummer 0474 91 09 14 of mail naar: Carl@dekrem.be.

Algemene gegevens

Adres:Stationsstraat 34
Haacht
Referentie:23/5995
Vraagprijs:€ 275.000
Type:Commerciële winkel
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Ligging:Gemeente
Bouwjaar:2024

Indeling

Kelder:Ja

In de buurt

winkels
scholen
restaurants
Bakkerij

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Meer info?
Contacteer ons

Uw gegevens


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website