Verkocht

Beschrijving

Dit ruime gelijkvloerse appartement in de Residentie Eliza, met exclusief privatief gebruik van de tuin in de charmante dorpskern van Wilsele-Putkapel met alle faciliteiten op wandelafstand, heeft maar liefst 165 m² bewoonbare oppervlakte, waaronder twee slaapkamers en een inpandige garage (inrit langs Bosstraat). Verder is er nog een kelder inbegrepen op min 1.
Door de grote raampartijen is dit lichtrijk appartement zeer aangenaam om in te wonen. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met open haard en toegang naar de zijtuin, een volledig ingerichte keuken met toegang naar het zonneterras en de zuidoost gerichte tuin, twee slaapkamers, een gastentoilet, een badkamer, een wasplaats en de garage die plaats biedt aan twee wagens. Zeer centrale ligging tussen alle voorzieningen: supermarkt, scholen, kinderopvang, apotheek, dokterspraktijk, sportcentrum met zwembad en diverse winkels. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer naar Aarschot en Leuven en de opritten 20 en 21 van de E314. Bus knooppunt (6 lijnen naar alle richtingen) voor de deur. Kortom: een top appartement op een top locatie! EPC 334 - label D.

INDELING: (zie plannen bij downloads)
Min 1: Kelder met verwarmingstoestel (12,5 m²). Op min 1 bevindt zich ook het lokaal met de individuele meters voor water, gas en elektriciteit.
GV: Inkomhal van het gebouw met trappenhal naar verdiepingen en kelders, inkomhal van het appartement, leefruimte (45 m²!) met open haard, ingerichte keuken (16 m² - koelkast, vaatwasser, oven, microgolfoven, kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak), gastentoilet, badkamer (bad, dubbele lavabo in meubel, tweede toilet), berging/wasplaats met aansluiting wasmachine, 2 slaapkamers (ca 14 en 16 m²), garage (37 m²).
Buiten: Volledig omheinde tuin aan linkerzijde en achterzijde van het gebouw, exclusief gebruik. Inrit naar de garage via de Bosstraat. Zonneterras met luifel.

AFWERKING EN TECHNIEKEN:
Parketvloeren in hal, living en slaapkamers. Verwarming op gas. Alu ramen met dubbel glas, overal rolluiken (elektrisch), rookdetectors. Parlofoon. GEEN asbestmaterialen in het gebouw.

INFORMATIE MEDE-EIGENDOM:
Nieuwe mede-eigendom, nieuwe statuten opgesteld en ter inzage. De koper dient zijn aandeel in de akte van de statuten te betalen (425,53 € - incl. BTW). Nog geen vergaderingen en afrekeningen ter beschikking. Erfdienstbaarheid ten voordele van nummer 722 achteraan: zie bij downloads.

WETTELIJKE VERPLICHTE VERMELDINGEN:
Het pand ligt in woongebied (in BPA "Kerk-Putkapel"), is vergund, er is geen voorkooprecht, is niet gelegen in een niet-vervallen verkaveling, er zijn geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Watertoets: P-score B / G-score A - niet gelegen in een risicogebied voor overstromingen.