Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT!

Dit appartement in de Residentie Eliza op de eerste verdieping in de charmante dorpskern van Wilsele-Putkapel met alle faciliteiten op wandelafstand, heeft ca 108 m² bewoonbare oppervlakte. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met een terras met een mooi open uitzicht, een keuken met een berging/technische ruimte, twee slaapkamers aan de achterkant (rustig gelegen), een gastentoilet en een badkamer. Zeer centrale ligging tussen alle voorzieningen: supermarkt, scholen, kinderopvang, apotheek, dokterspraktijk, sportcentrum met zwembad en diverse winkels. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer naar Aarschot en Leuven en de opritten 20 en 21 van de E314. Busknooppunt (6 lijnen naar alle richtingen) voor de deur.
Individuele tellers. EPC 214 - label C.
Het pand is momenteel verhuurd (standaard contract 9 jaar). Huurcontract ter inzage in het kantoor. Mogelijkheid tot aankopen van een garagebox. Nog 1 box ter beschikking.

INDELING: (zie plan bij downloads)
GV: Inkomhal van het gebouw met trappenhal naar verdiepingen en kelder met alle (individuele) meters (water, gas, elektriciteit).
V2: Inkomhal van het appartement, leefruimte (ca 43,5 m²), deels ingerichte keuken annex berging met aansluiting wasmachine en gasketel, gastentoilet, badkamer (bad, dubbele lavabo, douche in bad), 2 slaapkamers (ca 20 en 14,5 m²).

AFWERKING EN TECHNIEKEN:
Houten vloeren in hal, living en slaapkamers. Verwarming op gas. Alu ramen met dubbel glas, rookdetectors. Parlofoon. GEEN asbestmaterialen in het gebouw (zie attest bij downloads).

INFORMATIE MEDE-EIGENDOM:
Momenteel is het gebouw nog van 1 eigenaar, de opsplitsing in mede-eigendommen is lopende.
Basisakte wordt opgesteld. Kadastraal inkomen dient nog bepaald te worden. De koper zal zijn aandeel in de akte van de statuten betalen (425,53 € - incl. BTW)

WETTELIJKE VERPLICHTE VERMELDINGEN:
Het pand ligt in woongebied (in BPA "Kerk-Putkapel"), is vergund, er is geen voorkooprecht, is niet gelegen in een niet-vervallen verkaveling, er zijn geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Watertoets: P-score B / G-score A - niet gelegen in een risicogebied voor overstromingen.