Verkocht

Beschrijving

BOD AANVAARD - COMPROMIS IN OPMAAK.

Dit appartement in de Residentie Eliza op de eerste verdieping in de charmante dorpskern van Wilsele-Putkapel met alle faciliteiten op wandelafstand, heeft 107 m² bewoonbare oppervlakte. Via de inkomhal komen we in de leefruimte met een terras, een volledig ingerichte keuken met een berging/technische ruimte, twee slaapkamers (1 met terras) aan de achterkant (rustig gelegen), een gastentoilet en een badkamer. Zeer centrale ligging tussen alle voorzieningen: supermarkt, scholen, kinderopvang, apotheek, dokterspraktijk, sportcentrum met zwembad en diverse winkels. Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer naar Aarschot en Leuven en de opritten 20 en 21 van de E314. Bus knooppunt (6 lijnen naar alle richtingen) voor de deur. EPC 213 - label C.
Het pand is momenteel verhuurd (standaard contract 9 jaar). Huurcontract ter inzage in het kantoor. Mogelijkheid tot aankopen van een garagebox. 3 boxen ter beschikking.

INDELING: (zie plan bij downloads)
GV: Inkomhal van het gebouw met trappenhal naar verdiepingen en kelder met alle meters (water, gas, elektriciteit).
V1: Inkomhal van het appartement, leefruimte (39 m²), semi- ingerichte keuken annex berging met aansluiting wasmachine en gasketel, gastentoilet, badkamer (bad, dubbele lavabo, douche in bad), 2 slaapkamers (ca 20 en 16 m²), waarvan 1 met terras.

AFWERKING EN TECHNIEKEN:
Houten vloeren in hal, living en slaapkamers. Verwarming op gas. Alu ramen met dubbel glas, rookdetectors. Parlofoon. GEEN asbestmaterialen in het gebouw.

INFORMATIE MEDE-EIGENDOM:
Momenteel is het gebouw nog van 1 eigenaar, de opsplitsing in mede-eigendommen is lopende.
De basisakte dient nog opgesteld te worden. De koper zal zijn aandeel in de akte van de statuten betalen (425,53 € - incl. BTW). Kadastraal inkomen dient nog bepaald te worden.

WETTELIJKE VERPLICHTE VERMELDINGEN:
Het pand ligt in woongebied (in BPA "Kerk-Putkapel"), is vergund, er is geen voorkooprecht, is niet gelegen in een niet-vervallen verkaveling, er zijn geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Watertoets: P-score B / G-score A - niet gelegen in een risicogebied voor overstromingen.