Verhuurd

Beschrijving

Dit prachtige appartement met garage in het centrum van Keerbergen is onlangs gerenoveerd en biedt een bewoonbare oppervlakte van 128.vierkante meter. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een bureel, een badkamer en een garage.
Goede verbindingen met openbaar en privaat vervoer. Alle faciliteiten (banken, scholen, kinderopvang, warenhuizen, enz... op wandelafstand. Energiezuinig - label C.
De ruime garage biedt voldoende parkeergelegenheid en extra opslagruimte. De badkamer is voorzien van een douche en een lavabo. De keuken is ook voorzien van alle benodigde apparatuur.

Dit appartement is ideaal voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een comfortabele en goed onderhouden woning in een levendige gemeenschap. Met zijn gunstige ligging en ruime indeling, is dit appartement een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woonst in Keerbergen.

Wij verzoeken u vriendelijk om aanvragen voor bezoek enkel via mail te richten aan: info@dekrem.be, met vermelding van uw telefoonnummer.

INDELING:
Gelijkvloers: Garage met wasplaats en stooklokaal. Voordeur naar appartement op de verdieping.
Verdieping: gang, slaapkamer 1 met vestiairekast, slaapkamer 2, bureel, apart toilet, badkamer met douche en lavabo. Leefruimte met balkon en open keuken met alle toestellen (Spoelbak, vitrokeramische kookplaat, dampkap, heteluchtoven, vaatwasser, koelkast met vriesvak).

DIVERSEN:
Appartement werd recentelijk gerenoveerd. Verwarming op stookolie. Aluminium ramen met zonwering en horren. Ingebouwde spots. Elektrische rolluiken. Alle tellers zijn individueel, er zijn geen extra kosten.