Verhuurd

Beschrijving

IN OPTIE!! HUURCONTRACT IN OPMAAK!!
Dit luxueuze nieuwbouwappartement (87 m²) in het centrum van Haacht is perfect voor wie op zoek is naar een rustige, maar toch levendige omgeving. Alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand.

Het appartement is gelegen in een gloednieuw gebouw en is voorzien van alle comfort. Naast de leefruimte beschikt het over een open keuken met alle toestellen, een berging met alle technieken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, afzonderlijk toilet en een ruim terras (Oriëntatie: zuiden). Ondergronds is er een autostaanplaats ter beschikking. Het gebouw is voorzien van een lift.

Het appartement beschikt over een ventilatiesysteem Type-D en vloerverwarming, waardoor het comfortabel en energiezuinig is. EPC in opmaak, aflevering binnen 1 jaar na oplevering.
Plaatsbeschrijving op gemeenschappelijke kosten (50/50). Huurprijs: 1.050 € p.m. Gem. kosten: 100 € p.m. Huurcontract: standaard (3-6-9). Beschikbaar vanaf 01/07/2024.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en comfort van dit prachtige appartement!

INDELING:

Gelijkvloers: Gemeenschappelijke inkomhal, lift en trap naar verdiepingen.

Verdieping 2: Appartement 0201: inkomhal, toilet, leefruimte (videofoon, thermostaat) met open keuken en alle toestellen (oven, microgolfoven, vaatwasser, vitrokeramische kookplaat, dampkap, koelkast, diepvriezer, roestvrije spoelbak) met aansluitend toegang tot terras (9m², verlichting, stopcontact en waterkraan). Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en handdoekdroger en een berging met alle technieken: ventilatiesysteem D, condensatiegaswandketel, aansluiting wasmachine/droogkast.

Ondergronds: Autostaanplaats in ondergrondse parking.

DIVERSEN:
Alle ramen zijn voorzien van gordijnrails en horren. Verlichtingsarmaturen overal aanwezig.
Individuele tellers voor water, gas en elektriciteit.
Plaatsbeschrijving bij intrede wordt opgemaakt door een expert. De kosten hiervoor zijn voor de helft ten laste van de huurder (151,25 € Incl. 21%).
Gemeenschappelijke kosten € 100 p.m. HWB: 3 maand. Beschikbaar vanaf 01/07/2024.