Verhuurd

Beschrijving

Dit moderne éénslaapkamerappartement biedt een standaard van comfort en gemak. Gelegen in een rustige omgeving, maar toch vlakbij de dorpskern waar je alles op wandelafstand vindt: Warenhuis, winkels, banken, Horeca, dokters, apotheek, enz.... Het gebouw is voorzien van een lift.

Het appartement heeft naast de leefruimte 1 slaapkamer, een badkamer (ligbad, dubbele lavabo, douchescherm), een open keuken met alle toestellen, een berging met alle technieken en een apart toilet. Bewoonbare oppervlakte 58 m². Het appartement heeft een terras waar je heerlijk kunt genieten van de rustige omgeving en een weids uitzicht. Daarnaast is er ook ondergronds een autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenberging. In de onmiddellijke nabijheid zijn er daarenboven voldoende parkeerplaatsen.

Het appartement wordt volledig nieuw geschilderd verhuurd. Huurprijs: 825 euro p.m. HWB: 3 maand. Gemeenschappelijke kosten: provisie: 125 euro p.m. Hierin zit ook al een provisie voor gas (verwarming, warm water) zodat enkel nog elektriciteit en water bijkomend zijn.
Er wordt nog een plaatsbeschrijving gemaakt op gemeenschappelijk kosten huurder/verhuurder (elk voor de helft).

Kortom, dit appartement in Haacht biedt een comfortabele en moderne woonomgeving, met alle nodige voorzieningen en een rustige ligging. Ideaal voor wie op zoek is naar een plek om te wonen met een goede balans tussen rust en bereikbaarheid.

Vriendelijk verzoek om aanvragen voor bezoek enkel via mail mét vermelding telefoonnummer, te richten aan info@dekrem.be.

INDELING: zie plan bij downloads
Beneden GV: inkomhal gebouw, elektronisch beveiligd. Lift naar verdiepingen.
V1: Appartement 301: inkomhal, toilet, leefruimte met open keuken en alle toestellen: oven, vaatwasser, inductie kookplaat met dampkap, koelkast. Toegang tot terras (verlichting en stopcontact). Slaapkamer (± 13,8 m²) met toegang naar de badkamer. Berging met alle technieken: gasbrander Viessman, ventilatiesysteem C+, aansluiting wasmachine/droogkast, aansluitingen internet (Proximus en Telenet).
-1: Autostaanplaats in ondergrondse beveiligde parking, gebruik van gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling.

DIVERSEN:
Plaatsbeschrijving op gemeenschappelijke kosten door de firma Vastgoedexperts. Kostprijs: 302,50 euro (BTW incl.) te verdelen (50/50) tussen huurder en verhuurder.
Provisie voor de gemeenschappelijke kosten van het gebouw én voor het privaat verbruik van gas voor verwarming en warm water.
Individuele tellers voor water en elektriciteit.
Conformiteitsattest voor verhuur is in aanvraag.