Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK! Ruime, landelijke woning met 6 slaapkamers, garage en buitenzwembad op een groot perceel grond. De eigendom is gelegen op wandelafstand van het Kanaal Leuven-Dijle (de vaart) en op 10 minuutjes met de fiets van het treinstation van Wijgmaal. Eveneens goede verbindingen met privaat vervoer richting Leuven en Haacht. Het perceel is hoofdzakelijk gelegen in een agrarisch gebied. Een deel van de tuin is gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38". Zeer mooi en uitgestrekt zicht op de achterliggende weides. Gvg, Ag/Lwag, Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 452 (E). Oppervlakte : ± 19a 81ca. Oriëntatie tuin : zuidwesten. De eigendom ligt voor een klein deel vooraan in een effectief overstromingsgevoelig gebied.

INDELING :
Onderaards : (hoogte: 1,96m)
Stockagekelder met ingebouwde koelcel (± 2,64m²).

Gelijkvloers : (hoogte: 2,78m)
Inkomhal (houten trap naar verdieping), toilet (hangwc, lavabo), woonruimte (houtkachel, gemetst tv-meubel, speelkamer/bureau op verhoogd niveau), keuken (vaatwasmachine, heteluchtoven, keukenblad in natuursteen, keramische kookplaat, dampkap, eiken aanbouwkasten, dubbele synthetische spoelbak), gang, badkamer (douchecabine, ligbad met jets, 2 lavabo's op meubel, handdoekdroger), berging (buitendeur, stookketel, aansluiting wasmachine en droogkast, schabben).

Eerste verdieping : (hoogte: 2,39m)
Overloop (vide), slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, toilet (hangwc en lavabo), slaapkamer 4, slaapkamer 5, slaapkamer 6 met trap naar zolderverdieping).

Zolder : (hoogte: 2,23m)
Twee afgewerkte zolderruimtes.

Afzonderlijk :
Zwembad (diepste punt ± 2m), overdekt terras, technische ruimte, garage (luik naar zoldertje, houten draaipoort), kippenhok.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, kurk, vast tapijt.
- Muren : geschilderd pleisterwerk, dennenhouten planchetten, geschilderd baksteenmetselwerk, behangen, betegeld.
- Plafond : geschilderde gewelven, houten balkenplafond, geschilderd pleisterwerk, houten latjes.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplannen bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Centrale verwarming op stookolie met radiatoren op de verdieping en vloerverwarming op het gelijkvloers. Draai- en kiepramen in hardhout met dubbele beglazing. Houten dakvvensters in hout met dubbele beglazing. Elektriciteitsmeter met dag- en nachttarief. Voorziening om alarmsysteem te plaatsen en aan te sluiten op bestaande bewegingssensoren en magneetsloten. Eikenhouten binnendeuren. Ruime, ingebouwde koelcel in de kelder. De eigendom is niet aangesloten op het stadswater maar is voorzien van een grondwaterput (109m diep) met elektrische pomp in de put. Aansluiting op stadswater is wel mogelijk.
De kosten van de opmeting bedragen 925 € (+ 21 % B.T.W.) en zijn ten laste van de koper.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (voor 1962)
Stedenbouwkundige bestemming : agrarisch gebied en deeltje rechts in woongebied met landelijk karakter
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (uit de verkaveling gesloten - OMV_2020090086)
De eigendom ligt voor een klein deel vooraan in een effectief overstromingsgevoelig gebied.
Een deel van de tuin is gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38".