Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT, COMPROMIS IN OPMAAK !
Karaktervolle, split-level woning met 4 slaapkamers, ruime garage en grote tuin rondom de woning. De eigendom is gelegen op wandelafstand van het Kanaal Leuven-Dijle (de vaart) en op 10 minuutjes met de fiets van het treinstation van Wijgmaal. Vg, Ag, Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 232 (C). Oppervlakte : 16a 90ca. Oriëntatie tuin : westen. De eigendom ligt voor een klein deel vooraan (stukje voortuin) in een effectief overstromingsgevoelig gebied. Hoogspanningscabine inpandig.

INDELING :
Kruipkelder -0,5 : (hoogte: 1,03m)

Gelijkvloers 0 : (hoogte: 2,64m)
Garage (buitendeur, toegang kruipkelder, automatische sectionaalpoort, gasmeter, uitgietbak).

Gelijkvloers +0,5 : (hoogte : 2,59m)
Inkomhal (vestiairehoek, trap naar verdieping), toilet (wc en lavabo), slaapkamer 1 (eventueel bureau), living met zithoek (schuifraam naar terras, houtkachel), keuken (dubbele roestvrije spoelbak, dampkap, eikenhouten aanbouwkasten), badkamer (ligbad, 2 lavabo's op zuil, bidet, spiegelkast, aanbouwkastje), berging, wasplaats (aansluiting wasmachine en droogkast, condensatie gasketel "ACV" anno 2009, regenwaterpomp, buitendeur).

Verdieping +1 : (hoogte: 2,51m)
Nachthal, slaapkamer 2 (lavabo), slaapkamer 3 (lavabo), slaapkamer 4 (lavabo).

Afzonderlijk :
Houten tuinhuis.

AFWERKING :
- Vloer : tegels, vast tapijt.
- Muren : betegeld, behangen.
- Plafond : geschilderd.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplannen bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Centrale verwarming op gas met radiatoren. Bepaalde delen van de woning zijn verwarmd met droge vloerverwarming. Elektriciteitsmeter met dag- en nachttarief. Houten ramen met dubbele beglazing. Alarmsysteem met bewegingssensoren. Zonnewering anno 2017. Regenwatertank van 25.000L (!) met elektrische pomp aangesloten op wasmachine en het toilet. De garage is te bereiken via een erfdienstbaarheid rechts (inrit achterbuur). Er bevindt zich een hoogspanningscabine op het perceel (zie indelingsplan woning) met erfdienstbaarheid over een stukje voortuin naar deze cabine.
Een opmetingsplan zal nog worden opgemaakt door Landmetersbureel Dekrem. De kosten van de opmeting bedragen € 850,- (+ 21 % B.T.W.) en zijn ten laste van de koper.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (bouwvergunning 10 november 1978)
Stedenbouwkundige bestemming : agrarisch gebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
De eigendom ligt voor een klein deel vooraan (stukje voortuin) in een effectief overstromingsgevoelig gebied.
De eigendom is voor een deel gelegen in het gRUP "Nederzettingsstructuur Woonfragmenten fase 1 WF38".