Verkocht

Beschrijving

Te renoveren halfopen bebouwing met de woonruimtes op het gelijkvloers en de slaapkamers op de eerste verdieping. Goede bereikbaarheid met privaat en openbaar vervoer. Vg, Wglk, Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 1038 (F). Oppervlakte : ± 06a 20ca. Oriëntatie tuin : noordoosten. De helft van de voetweg nr. 61 ("Rodesevoetpad") loopt achteraan voor de helft over het perceel met een breedte van 1,65m.

INDELING :
Nummer 77
Gelijkvloers :
Living (inkomdeur, schouw met kachel), keuken (buitendeur, roestvrije spoelbak met afdruipvlak, aanbouwkast), zitplaats (buitendeur), stal (aansluiting wasmachine), stal (wc, buitendeur), berging (luik naar kleine bergzolder)

Eerste verdieping :
Overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 (doorsteekkamer), badkamer (wc, ligbad, lavabo op zuil, gasgeiser), bergzolder (enkel boven berging gelijkvloers)

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, baksteen.
- Muren : behangen, pvc planchetten, geschilderd metselwerk.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk, behangen, geschilderd metselwerk.

DIVERSEN :
Decentrale verwarming met gaskachels op propaan. Aardgas in straat. Draai- en kiepramen in pvc. Pvc rolluiken met lint.
Een opmetingsplan zal nog worden opgemaakt door Landmetersbureel Dekrem. De kosten van de opmeting bedragen 750 € (+ 21 % BTW) en zijn ten laste van de koper.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (voor 1962)
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied met landelijk karakter
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee
De helft van de voetweg nr. 61 ("Rodesevoetpad") loopt achteraan voor de helft over het perceel met een breedte van 1,65m.