Wezemaal, Steenweg op Nieuwrode 75
385 000 euro

Beschrijving

Deze eigendom wordt in zijn geheel verkocht maar bestaat uit twee woningen met elk hun eigen officieel huisnummer. De linkse woning (nr. 75) is de breedste maar oudste van de twee met de woonruimtes en slaapkamers op het gelijkvloers en een open zolderruimte op de verdieping. De rechter woning (nr. 77) is in de loop der jaren wel gerenoveerd geweest waarbij de woonruimtes zich op het gelijkvloers bevinden en de slaapkamers op de eerste verdieping. Deze eigendom leent zich perfect naar grote gezinnen, vrije beroepers, kangoeroewoning,... Goede bereikbaarheid met privaat en openbaar vervoer. Vg, Wglk, Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 1350 (F) en 1038 (F). Oppervlakte : ± 12a 20ca. Oriëntatie tuin : noordoosten. De helft van de voetweg nr. 61 ("Rodesevoetpad") loopt achteraan voor de helft over het perceel met een breedte van 1,65m.

INDELING :
Nummer 75
Gelijkvloers :
Inkom (pelletkachel met schouw, meter elektriciteit), eetplaats (schouw), slaapkamer 1, opkamer (de vroegere kelder werd gesupprimeerd), keuken (buitendeur, roestvrije spoelbak met afdruipvlak, aanbouwkasten, fornuis op gasflessen), slaapkamer 2, stal (via buiten te bereiken)

Zolder :
Grote zolderruimte, zolder boven stal

Nummer 75
Gelijkvloers :
Living (inkomdeur, schouw met kachel), keuken (buitendeur, roestvrije spoelbak met afdruipvlak, aanbouwkast), zitplaats (buitendeur), stal (aansluiting wasmachine), stal (wc, buitendeur), berging (luik naar kleine bergzolder)

Eerste verdieping :
Overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3 (doorsteekkamer), badkamer (wc, ligbad, lavabo op zuil, gasgeiser), bergzolder (enkel boven berging gelijkvloers)

Afzonderlijk :
Bergplaats en paardenstallen.

AFWERKING :
- Vloer : cementtegels, keramische tegels, betontegels, baksteen.
- Muren : behangen, pvc planchetten, geschilderd metselwerk.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk, behangen, geschilderd metselwerk.

DIVERSEN :
Decentrale verwarming met kachels op propaan en pelletkachel. Aardgas in straat. Houten ramen met enkele beglazing. Draai- en kiepramen in pvc. Pvc rolluiken me lint.
Een opmetingsplan zal nog worden opgemaakt door Landmetersbureel Dekrem. De kosten van de opmeting bedragen 1.000 € (+ 21 % BTW) en zijn ten laste van de koper.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (voor 1962)
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied met landelijk karakter
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee
De helft van de voetweg nr. 61 ("Rodesevoetpad") loopt achteraan voor de helft over het perceel met een breedte van 1,65m.

Algemene gegevens

Adres:Steenweg op Nieuwrode 75/77
Wezemaal
Referentie:5497
Vraagprijs:€ 385.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:12,20 are
Perceelbreedte:33 m
Perceeldiepte:45 m
Type constructie:Traditioneel
Gevelbreedte:24 m

Indeling

Slaapkamers:Ja
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Noord-Oost

In de buurt

winkels
scholen
restaurants
Bakkerij

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Meer info?
Contacteer ons

Uw gegevens


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website