Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE!


Deze prachtige woning is gelegen in het rustige en gezellige Wespelaar. Het is een standaard half open bebouwing met een moderne uitstraling. Gebouwd in 2013 als energiezuinige woning (E65).
De woning beschikt over een ruime tuin waarin je heerlijk kunt genieten van de avondzon op het terras. Daarnaast is er ook een ruime garage aanwezig. Voor de garage en de poort kunnen nog twee wagens staan.
Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin. De bewoonbare oppervlakte van 110 vierkante meter biedt genoeg leefruimte. In de living werd een verzorgingscabine gemaakt door een verwijderbare tussenwand te plaatsen. Dit kan eventueel dienen als bureau (nu vrij beroep).
Daarnaast is de woning voorzien van verschillende extra's, zoals airconditioning, een ventilatiesysteem (C+), waterontharder, alarmsysteem met bewegingsmelders en brandalarm en het hemelreservoir met pomp voor toilet en wasmachine.
Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt zijn de goede verbindingsmogelijkheden. De woning is gunstig gelegen. Openbaar vervoer op wandelafstand. Centrum van Haacht met alle faciliteiten op 2,4 Km. Station van Wespelaar op 350 meter. Sportaccommodatie en warenhuis vlakbij. In de onmiddellijke omgeving zijn er wandelroutes en bevinden zich de natuurgebieden Schorisgat en Haachts Broek.
Al met al is deze woning in Wespelaar een ideale plek om te wonen. Met zijn moderne uitstraling, goede verbindingsmogelijkheden en vele extra's is het een comfortabele en energiezuinige woning waar je je direct thuis zult voelen.

INDELING: zie plan bij downloads
GV: Inkomhal met toilet en trap naar verdieping. Leefruimte, momenteel opgesplitst in een verzorgingscabine en de leefruimte. De tussenwand kan weggenomen worden, zonder schade aan de rest van de ruimte. Leefruimte met open ingerichte keuken met alle toestellen. Aansluitend de technische ruimte met toegang naar buiten.
V1: nachthal, badkamer met 2e toilet, grote inloopdouche en dubbele lavabo in meubel, 3 slaapkamers.
Buiten: Ruime garage met sectionaalpoort, terras, poort naar de straat, oprit, omheining

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Gelegen in woongebied
Vergund / Niet gelegen in een verkaveling
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Geen voorkooprecht
Gelegen in een beschermingszone rond een waterwingebied.
Watertoets: P-score en G-score: D