Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT/VENDU
Te renoveren woning in halfopen bebouwing opgetrokken in de jaren ’50 met een standaard indeling met de woonvertrekken op het gelijkvloers en de slaapkamers en badkamer op de verdieping. De 1e verdieping werd in een latere fase achteraan uitgebreid met nog twee extra doorlopende kamers en aan de woning werd een leef veranda gebouwd. Achteraan de woning staat nog een garage en verschillende tuinbergingen. De woning staat opgetrokken op een regelmatig perceel met een breedte van 10m. Links naast de woning ligt een 2e perceel welke ingericht werd als tuin en nog veel mogelijkheden biedt om de bestaande woning uit te breiden. De totale oppervlakte van de eigendom bedraagt zo 8a 43ca. Gelegen in een rustige straat aan de rand van de dorpskern van Wespelaar met alle faciliteiten. Goede verbinding met privaat en openbaar vervoer. EPC score: 627, label F.

INDELING VAN DE WONING: Zie plan bij downloads rechts
- Kelderverdieping: Provisiekelder
- Gelijkvloers: Inkomhal met trap naar verdieping, Leefruimte, Keuken, Veranda met toilet en toegang naar tuin, Berging met aansluiting wasmachine en stookketel, aangebouwd: garage
- 1e Verdieping: overloop met vestiairekast, Slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer met lavabo, bidet, wc, ligbad, slaapkamer 3 doorlopend naar berging/dressing.
- Zolderverdieping: Onafgewerkte zolderruimte

DIVERSEN:
Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd vanaf 1/1/2023 (datum notariële akte telt). Kopers van een woning met een EPC-label E of F zijn dan verplicht om binnen de 5 jaar de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D en een nieuw attest voor te leggen. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:
Bestemming: woongebied
Voorkooprecht: nee
Verkaveling van toepassing: nee
Vergund: wordt geacht vergund te zijn - bouwjaar voor 1962
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
De woning ligt niet in overstromingsgevoelig gebied, noch in een risicozone voor overstromingen of in een signaalgebied.