Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT NA 1 BEZOEKDAG - COMPROMIS IN OPMAAK ! - Ruime bel-étage woning op een mooi zuid-gericht perceel van 13a 17ca (BJ 1971) met 215 m² bewoonbare oppervlakte! De woning heeft twee ingangen opzij, zowel op gelijkvloers als op de verdieping, waardoor de woning uitermate geschikt is als kangoeroewoning of voor co-housing. Vrij beroep mogelijk. Er is op elk verdiep een aangename woonruimte, een keuken, een badruimte en een apart toilet. Op het verdiep zijn er drie slaapkamers en het atelier op het GV kan als 4e slaapkamer ingericht worden. Daarenboven zijn er 2 veranda’s met zicht op de mooie tuin met verwarmd overdekt zwembad. In de tuin staat nog een grote bergplaats/atelier en er is tevens een garage voor twee wagens. Een ideale woning met veel mogelijkheden, gezien er twee complete wooneenheden zijn die naar believen kunnen ingericht worden. EPC-score: 661.

INDELING: (zie plannen bij download rechts)
V1: Inkomhal met vestiairekast en met toegang tot toilet, badkamer (inloopdouche en lavabo in meubel), slaapkamer 1 en leefruimte. Aansluitend keuken met toegang tot veranda (trap naar tuin) en nachthal met slaapkamer 2, slaapkamer 3 en trap (stoellift) naar GV.
GV: Inkomhal met trap (stoellift) naar verdiep, toegang tot apart toilet, stookruimte met wasgelegenheid (douche, dubbele lavabo), ruime garage en keuken. De keuken geeft uit op de leefruimte met zicht op de tuin, met aansluitend atelier (mogelijkheid extra slaapkamer). Veranda met serre.
Apart: aangelegde tuin met verwarmd overdekt zwembad, grote tuinberging met atelier. Voortuin met oprit.

DIVERSEN:
CV op stookolie met convectoren, ondergrondse tank (conform), zonnecollectoren voor verwarming zwembad. Enkel glas in Alu. Isolatie beperkt, spouwmuur aanwezig.

STEDENBOUWKUNDIGE INFO:
Bestemming: woongebied
Verkaveling: NEEN
Voorkooprecht: NEEN
GEEN gerechtelijke maatregelen opgelegd
Vergunning: JA
Gelegen in een beschermingszone rond een waterwingebied.