Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT/COMPROMIS IN OPMAAK.
Instapklare half-open bebouwing (1995) op 7a 75ca met tuin op het zuid-westen. Deze woning heeft maar liefst 198 m² bewoonbare oppervlakte en kan nog uitgebreid worden. Via de open inkomhal met trap en toilet kom je in de ruime living met rondom veel lichtinval en de open keuken die volledig geïnstalleerd is. Aangrenzend een wasplaats met de verwarmingsinstallatie (op gas). Daarnaast de ruime garage die plaats biedt aan twee wagens.
Op de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer. Er is mogelijkheid om de grootste slaapkamer om te vormen naar twee kamers. Naast een overdekt terras met zonneluifel biedt de tuin plaats aan een tuinhuis en een pergola.
Goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer naar Haacht, Leuven, Mechelen en Brussel. Station van Haacht op 600 meter. EPC-score: 324. Wg, Vv, Vg, Gvkr, Gmo.

INDELING:
Ondergronds: kruipkelders onder de ganse woning
GV: Inkomhal, toilet, leefruimte (50 m²) met cassette op gas, open ingerichte keuken (12 m²) met inductiekookplaat - vaatwasser - dubbele spoelbak - koelkast - grote diepvrieskist, berging/wasplaats, dubbele garage met kantelpoort (34 m²).
1V: Nachthal, 2 slaapkamers (25m² en 32 m²) - mogelijkheid om 3 slaapkamers te maken, badkamer met bad, dubbele lavabo in meubel, douche en 2e toilet.

APART:
Overdekt terras en terras met zonneluifel, aangelegde tuin, tuinhuis en pergola: Zuid-West gericht

AFMETINGEN:
Zie plannen bij download rechts

DIVERSEN:
Woonuitbreiding mogelijk: 24m² op GV en V1 (48 m² totaal) - eventueel voor vrij beroep
De woning is momenteel verhuurd - de huurders zijn momenteel op zoek om te verhuizen
De meubelen in slaapkamer 1 (links) zijn op maat gemaakt en zijn inbegrepen in de prijs

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: woongebied
Vergunning: ja, vergund
Verkavelingsvergunning: ja
Voorkooprecht: neen
Geen gerechtelijke of bestuurlijke maatregelen opgelegd.