Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK. Open bebouwing (BJ 1979) op 7a 65 ca met drie slaapkamers. Deze laagbouwwoning is volledig onderkelderd met ondergrondse garage. Er is mogelijkheid tot uitbreiding (tot 1000 m³) om bijkomende kamers onder dak te maken. De woning werd steeds goed onderhouden (eerste eigenaars), er werd reeds hoogrendementsglas geplaatst, het dak werd geïsoleerd en in 2009 werd de verwarming naar gas overgeschakeld. Naast de woning staat een tweede garage/atelier met alle nutsvoorzieningen en 2e toilet.
Rustige ligging op wandelafstand van het centrum van Baal met alle faciliteiten. EPC-score: 407.

INDELING: zie bouwplan bij download rechts.
Ondergronds: Volledige onderkeldering met alle technieken (60 m²), ruime garage (31 m²) met automatische sectionaalpoort.
GV: Inkomhal met toegang tot alle vertrekken, Woonkamer (ca 40 m), 3 slaapkamers (15,6 - 11,5 - 11 m²), badkamer met douche, lavabo en toilet, ingerichte leefkeuken met o.a. gasfornuis en koelkast met vriesvak. Verder is er nog een koele berging/wasruimte met vaatwasser die toegang geeft tot de zolder (uitschuiftrap - vaste trap mogelijk elders in de woning).
Zolderverdieping: nog in te richten.
Afzonderlijk: vrijstaande garage/atelier (30 m²) met alle nutsvoorzieningen en 2e toilet, serre.

AFWERKING:
Vloeren: tegels / muren: behangen, geschilderd / Plafond: plastiek latten.

DIVERSEN:
CV met hoogrendements- condensatieketel op gas, ramen in Alu met dubbel (HR) glas en rolluiken, grondwater en stadswater.

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: woongebied met landelijk karakter
Vergunningen: woning 1979 en garage 1987
Geen voorkooprecht
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Geen verkaveling
Woning bevindt zich in een zuiveringszone van het type collectief te optimaliseren buitengebied. (https://www.vmm.be/water/riolering/aansluiten-of-zelf-zuiveren/zoneringsplannen).