Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK - Open bebouwing met twee slaapkamers op 3a 50ca (BJ 1957). Deze woning staat reeds een aantal jaren leeg, vertoont vochtproblemen en dient grondig gerenoveerd te worden (eventueel sloop en heropbouw). Ze is ingeplant in derde bouworde, bereikbaar via een erfdienstbaarheid vanaf de Baalsebaan (naast nummer 24 en 28). Er is een kleine tuinzone en overdekt terras. Rustig achterin gelegen op wandelafstand van het centrum van Tremelo met alle faciliteiten. EPC score 970. Ligging: zie liggingsplan bij downloads rechts.

INDELING: zie indelingsplan bij downloads rechts
-1: kleine voorraadkelder
GV: Overdekt terras met toegang tot de inkomhal met toegang tot een badkamertje, keuken (met CV-installatie) en leefruimte. Trap naar boven, links ervan 1 slaapkamer of bureau.
V1: twee slaapkamers
Afzonderlijk:
Aangebouwde garage, tuinberging in betonplaten.

AFWERKING:
Volledig te renoveren

DIVERSEN:
CV op stookolie met radiatoren, warm water badkamer: met gasgeiser, houten ramen met enkel glas (1 raam dubbel glas) en PVC rolluiken.
Een opmetingsplan om de perceelsgrenzen en erfdienstbaarheid te bepalen zal opgemaakt worden door Landmetersbureel Dekrem. KK: 850,00 € + 21% BTW

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Bestemming: woongebied
Voorkooprecht: JA (leegstand)
Verkaveling: Neen
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Vergunning: wordt geacht vergund te zijn (BJ 1957).
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen.
Gelegen in een zuiveringszone van het type: centraal gebied.