Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT / VENDU - COMPROMIS IN OPMAAK !! Halfopen bebouwing met twee slaapkamers op 3a 30ca (BJ 1952). Deze woning heeft een gedateerde maar zeker nog functionele binnenafwerking. Ze is ingeplant in tweede bouworde, bereikbaar via een erfdienstbaarheid vanaf de Baalsebaan (naast nummer 24). Deze woning is belast met een erfdienstbaarheid naar de achtergelegen woning en de woning rechts ervan. Er is geen tuin mogelijk, er is wel een overdekt terras. Rustig achterin gelegen op wandelafstand van het centrum van Tremelo met alle faciliteiten. EPC score 973. Ligging: zie liggingsplan bij downloads rechts.

INDELING: zie indelingsplan bij downloads rechts
-1: kleine voorraadkelder
GV: Living ( +/- 36 m²) met toegang naar voorraadkelder en verdieping, leefkeuken (+/- 20m²) met toegang tot achterinkom met badkamer (bad en lavabo), apart toilet en CV-ruimte.
V1: twee slaapkamers: +/- 18 en 13,5 m²

AFWERKING:
Vloeren: tapijttegels, granitotegels, keramische tegels, vinyl
Muren: deels behangen, deels bepleisterd en geschilderd, deels betegeld
Plafonds: deels PVC planchetten, deels bepleisterd en geschilderd

DIVERSEN:
CV (1974) op stookolie met radiatoren beneden, gaskachel in de keuken, warm water badkamer met gasgeiser, houten ramen met enkel glas en PVC rolluiken. Gas in straat aanwezig, regenwaterput. Keuken: sobere inrichting.
Een opmetingsplan om de perceelsgrenzen en erfdienstbaarheid te bepalen zal opgemaakt worden door Landmetersbureel Dekrem. KK: 850,00 € + 21% BTW

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Bestemming: woongebied
Voorkooprecht: Neen
Verkaveling: Neen
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Vergunning: wordt geacht vergund te zijn (BJ 1952).
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen.
Gelegen in een zuiveringszone van het type: centraal gebied.