Rotselaar, Grotestraat 14
418 000 euro

Beschrijving

Deze prachtige woning in Rotselaar op een mooi perceel van 6a 97ca is een standaard laagbouw open bebouwing gelegen in een rustige woonwijk. Het huis is gebouwd in 1990, werd steeds goed onderhouden en heeft een bewoonbare oppervlakte van 120 vierkante meter.

De woning beschikt over een ruime tuin met een zuidelijke oriëntatie en een zonneterras met luifel, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Daarnaast is er ook een garage en 2 parkeerplaatsen voor de deur, dus parkeren is nooit een probleem.

Binnenin de woning vind je 2 slaapkamers, de woonkamer en ingerichte keuken zijn ruim en licht, waardoor je optimaal van de ruimte kunt genieten.

De ligging van de woning is ook ideaal, met goede verbindingsmogelijkheden naar Tremelo en Haacht. Daarnaast is de EPC-score 288 en heeft de woning een energielabel C, wat betekent dat het huis goed geïsoleerd is en energiezuinig is.

Kortom, deze woning in Rotselaar is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een rustig gelegen woning met een ruime tuin en goede verbindingsmogelijkheden. De woning kan, indien gewenst, nog uitgebreid worden (voorschriften op aanvraag).

INDELING: zie plan bij downloads
GV: inkomhal met toilet, links slaapkamer nummer 1 (12,5 m²), rechts de lichtrijke leefruimte met zicht op de zuid-gerichte tuin. Aansluitend de ingerichte leefkeuken met alle toestellen. Vanuit de keuken toegang tot de koele berging en het tweede toilet en slaapkamer nummer 2 (10,5 m). Verder is er nog de badkamer en de inpandige garage (met alle technieken) en met toegang via een valluik tot de bergzolder.

DIVERSEN:
Verwarming op aardgas (condenserende HR-ketel van 2013). Houten ramen met dubbel en hoogrendementsglas een rolluiken. Het pand is momenteel verhuurd. Huurcontract ter inzage op kantoor. De aanwezige raamdecoratie kan overgenomen worden van de huidige huurder.

STEDENBOUWKUNDIG:
Vergund en gelegen in woongebied en een niet vervallen verkaveling. Voorschriften op aanvraag - 2 bouwlagen zijn toegelaten. Geen voorkooprecht of gerechtelijke maatregelen.
Perceelscore: B - Gebouwscore: A - Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.

Algemene gegevens

Adres:Grotestraat 14
Rotselaar
Referentie:24/6182
Vraagprijs:€ 418.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:In woonwijk, Buiten bebouwde kom, Residentieel
Perceeloppervlakte:6,97 are
Bewoonbare opp.:120 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1990
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:2 (12.5 m², 10.5 m²)
Badkamers:Ja
WC:2
Keuken:Ja, Half-open keuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage Types:Inpandig, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:2

Comfort

Raamwerk:Hardhout, PVC
Beglazing:Dubbel, Hoogrendementsglas
Verwarming:Condensatieketel, Hoogrendementsketel, Aardgas

In de buurt

winkels
scholen
restaurants
Bakkerij

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
Meer info?
Contacteer ons

Uw gegevens


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website