Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT/VENDU

Deze open bebouwing in houtskeletbouw op een mooi perceel van 15 are en 14 ca, dateert van 1976 en werd steeds goed onderhouden.
Naast de 4 slaapkamers, waarvan 2 op het gelijkvloers, zijn er tevens nog 2 badkamers. De woning is volledig onderkelderd (110 m²) en de kelders zijn gedeeltelijk verwarmd. De woning is tevens geschikt en aangepast voor hulpbehoevenden (traplift van -1 naar GV). Met maar liefst 187 m² bewoonbare oppervlakte zijn hier nog veel mogelijkheden. Gelegen in een residentiële wijk met goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privaat vervoer naar Aarschot en Rotselaar/Leuven. De hellende tuin dient eens onder handen genomen te worden, maar iemand met groene vingers kan hier echt een pareltje van maken. Gunstige EPC score: label C. Asbestveilig (zie attest bij downloads rechts).

INDELING: zie plan bij downloads rechts
Ondergronds: garage en 4 kelders, trap naar verdieping met stoellift.
GV: Inkomhal met trap naar verdieping en toilet (toilet en handwasbakje). Eethoek met deur naar nachthal en toegang tot de living en de keuken. Keuken ingericht met toestellen, living met toegang naar het terras. Verder nog twee slaapkamers en een badkamer op het gelijkvloers.
Verdieping onder dak: Slaapkamer 3 en een zeer mooie ruimte die voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Tevens de tweede badkamer.

DIVERSEN:
Schrijnwerk: houten ramen met dubbel glas, CV op stookolie (2 x 2000 liter). Regenwaterput. Aangesloten op riolering. Tuin aan te leggen, gericht op het noorden.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Geen voorkooprecht
Geen gerechtelijke maatregelen opgenomen
Gelegen in woonparkgebied "Middelberg": zie voorschriften bij downloads rechts.
Geen verkavelingsvergunning
Vergund
Niet gelegen in een overstromingsgebied of een risicozone voor overstromingen.