Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT NA 1 BEZOEKDAG - COMPROMIS IN OPMAAK! Charmante te renoveren laagbouwwoning met een ruime leefruimte, 2 slaapkamers, grote technische ruimte/atelier, veranda, zonneterras en 2 garages op 4a 96ca en achterliggend nog 78a en 54 ca weidegronden en bos, ideaal voor het houden van dieren. Rustig gelegen en goede verbindingen met privaat en openbaar vervoer. De volledige eigendom (83a 50ca) is gelegen in natuurgebied. Op de zolder kunnen er eventueel slaapkamers worden bijgemaakt (uitbreiding tot 1000 m³ mogelijk). Woning met veel potentieel voor renovatie! Oriëntatie tuin : zuid.

INDELING:

Woning: Inkomhal, ruime leefruimte, aangrenzend: 1 slaapkamer, de ingerichte leefkeuken en een gang naar de tweede slaapkamer, de badkamer en een atelier/technische ruimte. Hier bevindt zich de toegang naar de twee zolders die nog kunnen ingericht worden tot extra kamers. Vanuit de keuken komt men in de veranda met een prachtig uitzicht over achterliggende gronden die uitermate geschikt zijn voor het houden van (grote) dieren. Op deze gronden rust voorkooprecht.

Apart: twee garages, overdekt terras

Voor afmetingen: zie plan bij download rechts

DETAILS:
Bouwjaar: 1918
EPC score: 859 - label F
Schrijnwerk: hardhouten ramen, deels dubbel glas
Verwarming: CV op aardgas (2009) met radiatoren en twee houtkachels - muren en dak geïsoleerd - dak is geschikt voor zonne-energie.

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: natuurgebied. Voor de stedenbouwkundige info en RUP: zie download rechts
Vergunning: het gebouw wordt geacht vergund te zijn (BJ voor 1962)
Verkavelingsvergunning: NEEN
Voorkooprecht: JA, maar enkel op de achterliggende percelen
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied, doch niet in een risicozone voor overstromingen