Verkocht

Beschrijving

Deze ruime landelijke woning die sinds 1920 prominent in het centrum aanwezig is, heeft naast een ruime living met open haard, een grote leefkeuken, een lichtrijke veranda (23m²), een kantoorruimte van 36m² (ex-verzekeringen), drie slaapkamers, een badkamer en twee inpandige garages (23,5 en 25 m²), tevens een hoge hangar met garage als bijgebouw (105m²), een zuidwest gerichte tuin en een weiland (11a). Ondergronds is er een kelder met pomp voor eigen waterwinning (boorput). Bijkomend: twee ruime zolders die nog volledig kunnen ingericht worden tot extra kamers (totaal: 130m²!). De woning werd in de loop der jaren verschillende malen (deels) gerenoveerd. De totale oppervlakte van de 4 percelen bedraagt 20a 70ca (mogelijkheid aankoop zonder weiland). EPC-score: 633 KWh, Gvg, Wg/Ag, Gmo, deels VKr, Gvv.

INDELING :
Inkomsas met aparte toegang naar de living of naar de kantoorruimte. Links kom je binnen in de grote living (open haard) met toegang tot de leefkeuken. Rechts kom je direct in de (afgescheiden) kantoorruimte. De keuken geeft dan toegang tot 1 slaapkamer met badkamer (WC, Lavabo, bad, bidet en inmaakkasten), een ruime berging met aanbouw (2e toilet), de veranda, de inpandige garage, het kantoor en de trappen naar kelder en verdieping. De inpandige garage is verbonden met een tweede inpandige garage (inrit voorzijde woning, rechts).
Op het verdiep kom je via de inkomhal in 2 slaapkamers en een zolder (in te richten). Er is tevens een toegang naar de ruime, nog volledig in te richten zolder (+/- 85m²!) boven het rechtse gedeelte van de woning, die momenteel is afgedicht met een paneel. Kortom: veel mogelijkheden voor uitbreiding.
De veranda geeft toegang tot de tuin en het achterliggend stuk weiland dat in de prijs is inbegrepen. Dit stuk weiland is in gebruik (niet verpacht) maar kan uit de verkoop gesloten worden indien gewenst (apart perceel).

AFZONDERLIJK:
Een hangar met (3e) garage. Ideaal voor opslag of als atelier. Meer dan 100m² nuttige ruimte.

AFMETINGEN :
- Bewoonbare oppervlakte: 235 m² (incl. garage 1 en veranda) / Garage 2: 25 m² / Garage 3: 24 m² / Hangar: 80 m²
- Kelder: 24 m²
- Zolder 1: 47 m² (toegankelijk) / Zolder 2: 85m²: bereikbaar via overloop (nu afgesloten) of via inpandige garage (trap via luik).
- Tuin: 410 mm² (ZW gericht) / Weiland: 11a

DIVERSEN :
Vervanging ramen (HR+/Climaplus in Alu) en CV-ketel op gas in 2003: HR+ met radiatoren en convectoren. Veranda 1987. Eigen waterwinning (boorput) waarop alle water is aangesloten (met back-up aansluiting op waternet).

STEDENBOUW:
Gebouw dateert van de periode 1911-1930. Geen bouwmisdrijven vastgesteld.
De percelen liggen deels in woongebied, deels in agrarisch gebied.
Elk perceel (HANGAR/HUIS/TUIN/WEILAND) heeft een eigen perceelnummer.
Het achterste perceel is niet verpacht, maar er is wel VKr van de Vlaamse Waterweg nv.
Geen verkavelingsvergunning en geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.