Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK - VENDU !

Statige woning (BJ 1956) op een mooi perceel van 14 are en een bewoonbare oppervlakte van 250 m² met zuid-gerichte tuin.
De woning is deels onderkelderd (28 m²), heeft 5 slaapkamers, een bureau, een ruime living met een zonnige veranda (22 m²) en een grote garage (42 m²). Na grondige renovatie wordt dit een pareltje met de grandeur van de statige herenwoningen van weleer.
Zeer goede ligging en goede verbindingsmogelijkheden met openbaar en privé vervoer. Vrij beroep is hier zeker mogelijk.

Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd vanaf 1/1/2023. Kopers van een woning met een EPC-label E of F zijn dan verplicht om binnen de 5 jaar de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D en een nieuw attest voor te leggen. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023
Informatie over de renteloze renovatielening: zie downloads rechts.

INDELING: zie indelingsplan bij downloads rechts
Ondergronds: kelders, totaal 28 m²
GV: Inkomhal met rechts een bureau (10,5 m²), links de leefruimte met vooraan een zitplaats, geschikt als praktijkruimte, in het midden een eetplaats en daarachter nog een ruime zitplaats die uitgeeft op de veranda. Verder een ingerichte keuken (14 m²), een toilet en de ruime garage met elektrische poort en alle technieken.
Op de verdieping is er een centrale nachthal met toilet en toegang naar 5 slaapkamers en de badkamer (ligbad, douche, lavabo).
Buiten: oprit met plaats voor drie wagens, tuin rondom.

DIVERSEN:
Verwarming op aardgas, bijkomend airco (warm/koud) en een houtkachel. Houten ramen met enkel glas (enkele ramen hebben reeds dubbel glas in PVC), overal rolluiken.
Het perceel komt als lot 3 uit een verkaveling en dient nog opgemeten te worden. De kosten voor opmeting, zijnde € 1.000 excl. 21% B.T.W., zijn ten laste van de koper. Plan verkaveling: zie downloads rechts.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Vergunning: wordt geacht vergund te zijn.
Bestemming: woongebied
Geen voorkooprecht.
Is als lot 3 uit de verkaveling gesloten.
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Het achterste gedeelte van de tuin is gelegen in effectief overstromingsgevoelig gebied. De eigenaars hebben echter geen weet van overstromingen in het verleden.