Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE!


Deze te renoveren woning is rustig gelegen en biedt goede verbindingsmogelijkheden naar de omliggende steden en dorpen en ligt op wandelafstand van het centrum van Keerbergen met grootwarenhuizen, scholen, kinderopvang, horeca, enz... Gelegen aan de rand van natuurgebied is dit een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandelingen.
De woning beschikt over drie slaapkamers en een perceeloppervlakte van 867 m² (dient nog definitief opgemeten te worden, KK). De bewoonbare oppervlakte bedraagt 150 m² en biedt meer dan genoeg ruimte voor een gezin. De woning is voorzien van een tuin die op het zuiden georiënteerd is.
De EPC-waarde van de woning bedraagt 1109 en heeft energielabel F. Hoewel dit niet de beste energieprestatie is, zijn er voldoende mogelijkheden om de woning te verbeteren en te verduurzamen.
Het naastgelegen perceel met vijver kan mee aangekocht worden en tot bouwgrond gemaakt worden, mits aanleg van een vijver op een naburig perceel (verkavelingsvergunning afgeleverd - details op kantoor - te bespreken met eigenaar). Een ideale investering naar de toekomst toe!

INDELING EN AFMETINGEN: zie plannen bij downloads
Ondergronds: de woning is volledig onderkelderd
GV: inkomhal, leefruimte, keuken, wasplaats met douche en toilet en veranda
+1: nachthal, 3 slaapkamers en badkamer met bad, 2e toilet en lavabo.

DIVERSEN:
Het perceel dient nog definitief opgemeten te worden. KK: 950,00 euro + 21% BTW.
Er werd een verkavelingsvergunning afgeleverd waarbij na het dempen van de vijver, het naastliggend perceel kan bebouwd worden, mits aanleg van een vijver op het naburig perceel.
Alle informatie hierover op kantoor te verkrijgen.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:
Gelegen in woongebied - gemeentelijk RUP "Het hart van Keerbergen - zone voor wonen in het groen" - voorschriften: zie bij downloads.
Geen voorkooprecht, geen gerechtelijke maatregelen opgelegd, is vergund.
Is als lot 2 van de omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden (OMV_2022061231) uitgesloten uit de verkaveling. Een gedeelte van het perceel zal nog afgestaan worden aan de gemeente (zie plan bij downloads).
Watertoets: Perceel en gebouwscore: D