Verkocht

Beschrijving

AANVAARD BOD - COMPROMIS IN OPMAAK - Charmante villa in de bossen van Keerbergen op een exclusieve locatie met aangelegde tuin op ca 13a 73ca. Bouwjaar 1954, gerenoveerd in 1997/98. De woning heeft achteraan een ruime living met open zicht op het overdekt terras en de aangelegde tuin en een open keuken. Vooraan is er een tweede woonruimte met aparte ingang, wat mogelijkheden biedt voor een vrij beroep.
Verder op het gelijkvloers: de inkomhal met toilet en een berging/wasplaats. Op het verdiep 2 slaapkamers, een badkamer en de vaste trap naar de half-ingerichte zolder. Bewoonbare oppervlakte: 140 m², uitbreiding mogelijk.
Naast de woning staat er een chalet die dienst doet als garage en atelier. Zeer goed onderhouden en instapklaar. Dit is een uniek buitenkansje in de prachtige en rustige natuur van Keerbergen! Voor snelle beslissers! EPC-score (niet alle isolatie was zichtbaar tijdens de keuring): 395 (D). Vg, Gvv, Gvkr, Gmo, Wp.

INDELING (zie plan bij download rechts)

GV: inkomhal (7,2 m²), toilet, leefruimte links (straatzijde, aparte zij-ingang mogelijk (nu afgesloten) - 22m², leefruimte rechts (tuinzijde - 41m²), open keuken met toestellen, was/berg/stookplaats (14m²). Trap naar V1.
V1: Slaapkamer 1 (14m²), slaapkamer 2 (12,25 m²), badkamer (8 m²) (bad, douchecabine, lavabo, 2e toilet), trap naar zolder
Zolder: deels bergzolder, deels ingericht.

APART
Grote houten garage met atelier en houtberging / Overdekt zonneterras / Mooie aangelegde tuin

AFWERKING:
- Vloeren: keramische tegels, terrastegels, vast tapijt
- Muren: behangen, geschilderd
- Plafonds: Houten laten, bepleisterd en geschilderd

DIVERSEN
Houten ramen met dubbel glas, CV op stookolie (tank 5.000 liter), EPC-score indien rekening gehouden wordt met alle isolatie: 308

STEDENBOUWKUNDIGE EN WETTELIJKE VERMELDINGEN
Vergunning: wordt geacht vergund te zijn (BJ voor 1962)
Voorkooprecht: neen
Bestemming: Woonpark
Verkavelingsvergunning: neen
Geen gerechtelijke bescherm- of herstelmaatregelen opgelegd