Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK - Rustig gelegen hoekwoning in een residentiële wijk met drie slaapkamers en mogelijkheid tot verder inrichten van extra ruimtes onder dak. Deze goed onderhouden woning beschikt deels over driedubbel glas en de spouwmuur is reeds geïsoleerd. Aan de woning werd een veranda aangebouwd met zonneluifel. Het zwembad is inbegrepen. Naast de verwarming op gas is er een tegelkachel op hout die een aangename warmte verspreidt. De zolderruimtes zijn bereikbaar via een vaste trap en er werd reeds 1 velux raam geplaatst, zodat deze ruimte eveneens onmiddellijk kan ingenomen worden voor een bijkomende kamer. Goede EPC score van 149, label B. Goede verbindingsmogelijkheden naar Kampenhout Sas en Brussel.

INDELING: (zie plan bij download rechts)
GV: inkomhal met toegang tot de aangename leefruimte (35 m²) met tegelkachel. Aansluitend toegang tot de leefveranda (17,5 m²) en de ingerichte leefkeuken (10 m²) met annex berging. Eveneens toegang tot de nachthal met drie slaapkamers (9,5 - 15,2 - 9 m²), de badkamer met bad en lavabo in meubel en het toilet (hangtoilet met handwasbakje).
In de garage (20 m²) is er een vaste trap naar de bovenruimtes die nog verder kunnen ingericht worden.
Afzonderlijk: overdekt terras, zwembad en tuinberging (houtvoorraad).

AFWERKING:
Vloeren: keramische tegels, laminaat, vasttapijt
Plafonds: houten latten
Muren: behangen, geschilderd, deels bakstenen, deels betegeld, deels hout

DIVERSEN:
Schrijnwerk: deels kunststof met driedubbele beglazing (U=0,7), deels hardhout (oregano) met dubbele beglazing, verwarming op aardgas (Hr-ketel) en tegelkachel op hout. Dak geïsoleerd en vernieuwd in 2018. Veranda (1994) met zonwering (winter/zomer). Zwembad verwarmd met warmtewisselaar. Aansluiting verwarming onder dak reeds voorzien.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Bestemming: woonuitbreidingsgebied
Vergunning en verkavelingsvergunning: JA
Géén voorkooprecht, géén gerechtelijke maatregelen opgelegd.