Verkocht

Beschrijving

Instapklare woning met 4 slaapkamers, bureau en diepe tuin. De woning werd kwaliteitsvol verbouwd en gerenoveerd in 2008 en is voorzien van alle moderne comfort en domotica. De eigendom is gelegen langsheen een rustig, doodlopend (voor auto's) straatje en heeft een goede bereikbaarheid met privaat- en openbaar vervoer door zijn ligging nabij Kampenhout-Sas, het treinstation van Haacht, de N26 en de N21. Vg, Ag (pRUP), Gmo, Gvkr, Gvv. EPC-score : 372 (D). Oppervlakte : 17a 52ca. Oriëntatie tuin : noordwesten. Elektriciteit is conform het AREI tot 2033.

INDELING :
Kelder : (hoogte: 1,68m, gecementeerd)

Gelijkvloers : (hoogte: 2,53m)
Inkomhal (kast met water- en elektriciteitmeter), bureauruimte, toilet (hangwc en lavabo), gang (trap naar kelder), berging (buitendeur, aansluiting wasmachine en droogkast, zekeringenkast, waterverzachter, uitgietbak, boiler, regenwaterpomp), living (schuifraam, houtkachel, trap naar verdieping), eetplaats (schuifraam), keuken (schuifraam met hor, aansluiting Amerikaanse ijskast, kookeiland met dubbele roestvrije spoelbak met afdruip, vaatwasmachine, ontbijttafel, keukenkasten en een kastenwand met combi-microgolfoven, grillplaat, inductiekookplaat, dampkap, keukenkasten).

Eerste verdieping : (hoogte: 2,42m)
Nachthal (vaste trap naar de zolder), slaapkamer 1 met dressing, toilet (hangwc), badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo in meubel, spiegelkast, aanbouwkast), berging (zekeringenkast, installatie domotica), slaapkamer 2, slaapkamer 3 (momenteel doorsteekkamer maar mits plaatsen van muurtje perfect af te zonderen).

Zolder : (hoogte: 2,48m)
Slaapkamer 4.

Afzonderlijk :
Terras in natuursteen, houten tuinhuis (betonfundering met tegels), glazen serre*.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, mozaïekparket, fineerparket.
- Muren : geschilderd, betegeld.
- Plafond : geschilderd, ingebouwde spots.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplannen bij downloads rechts.
Kelder : ± 11,35m²

DIVERSEN :
Decentrale verwarming met accumulatiekachels. De living is deels voorzien van een (droge) vloerverwarming. Aluminium, draai-, kiepramen met hoogrendementsbeglazing (dubbel). De raamdecoratie is inbegrepen (rol- en vouwgordijnen). Trap van gelijkvloers naar verdieping voorzien van trapverlichting. De installatie van de elektriciteit is conform het AREI en beschikt over een meter met dag-, nacht- en exclusief nachttarief. De woning is voorzien van domotica voor de besturing van de lichten en geluidinstallatie.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja
Stedenbouwkundige bestemming : agrarisch gebied - pRUP "Bijzonder economisch knooppunt Kampenhout-Sas"
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : ja (Vlaamse Waterweg nv)
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)

*de glazen serre blijven staan onder voorwaarden