Verkocht

Beschrijving

Uitzonderlijk gelegen langgevelhoeve met 4 slaapkamers, carport en grote tuin. De eigendom is gelegen te midden van de velden en bossen van Kampenhout en is te bereiken via een geasfalteerde losweg die uitgeeft op het Hunderveld. Oppervlakte : ± 65a 08ca. Ondanks zijn rustige ligging beschikt de eigendom over een goede verbinding met de N26, N21 en de E19. Oriëntatie: noordwesten. EPC-score : 469. Vg, Ag, Gmo, Vkr, Gvv. Elektriciteit is conform!

INDELING :
Kelder onder opkamer.

Gelijkvloers :
Inkomhal, toilet, living (speksteenkachel), eetplaats (trap naar verdieping), keuken met ontbijthoek (dubbele roestvrije spoelbak, ijskast, gasvuur op propaan, oven), zithoek (buitendeur), berging (buitendeur), nachthal (trap naar kelder en opkamer), slaapkamer 1, wasplaats (aansluiting wasmachine en droogkast, douche), toilet, badkamer 1 (lavabo, ligbad).

Tussenverdieping :
Opkamer (momenteel bureau).

Dakverdieping :
Overloop (ingemaakte kasten), badkamer 2 (douche, lavabo in meubel, wc), slaapkamer 2 (ingemaakte kasten), slaapkamer 3 (ingemaakte kasten), slaapkamer 4 (ingemaakte kasten).

Afzonderlijk :
Tuinhuis, houtmijt, carport, bergplaats.

AFWERKING :
- Vloer : parket, keramische tegels, kurk.
- Muren : betegeld, geschilderd pleisterwerk.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Verwarming met speksteenkachel in living met doorvoer van warme lucht naar slaapkamer 4. Elektrische kachels in de andere ruimtes. De elektriciteit is conform het AREI. Houten ramen met dubbele beglazing. Watervoorziening momenteel via geboorde put op het perceel. Er is de mogelijkheid om te verbinden met het waternet.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (1991)
Stedenbouwkundige bestemming : agrarisch gebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : ja (De Vlaamse Waterweg nv)
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
Er is een erfdienstbaarheid van doorgang aanwezig op het perceel ten gunste van de aanpalende eigendom (huisnummer 7) en eveneens een ondergrondse inname (waterleiding, elektriciteit en kabeldistributie). De eigendom is zelf te bereiken via een geasfalteerde losweg die uitgeeft op het Hunderveld.