Verkocht

Beschrijving

Deze ruime open bebouwing in Haacht, rustig gelegen in natuurgebied, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven. De privacy en het open zicht is gewaarborgd, gezien er in de onmiddellijke omgeving geen woningen meer mogen gebouwd worden.
Met goede verbindingsmogelijkheden met privaat en openbaar vervoer ben je toch snel in het centrum van Haacht, Leuven of Mechelen.
De totale perceelsoppervlakte (incl. weide) is 47a 20ca.
De woning dateert uit 1975, heeft een bewoonbare oppervlakte van 240 m² en telt 5 slaapkamers. Gezien alles op het gelijkvloers ligt, kunnen de kamers zeker ook een andere invulling krijgen. Ideaal dus voor een groot gezin of wie van thuis uit werkt. Het huis beschikt verder over een badkamer, een wasplaats, een koele berging en een ingerichte woonkeuken. Ook een garage en voldoende staanplaatsen op het perceel.
Binnenin is de woning zeer goed onderhouden en voorzien van alle comfort. De oriëntatie van de tuin is oosten, waardoor je hier heerlijk kan genieten van de ochtendzon. Het terras nodigt uit om gezellig buiten te eten of te ontspannen.
Verder is er nog een atelier/werkplaats wat zorgt voor extra stockageruimte. Er is tevens een ruime volledig geïsoleerde zolder die nog verder kan ingericht worden.
De EPC-waarde van deze woning bedraagt 323 en heeft een energielabel D.
Naast de woning ligt nog een weide, ideaal voor het houden van paarden of kleinvee.

Kortom, deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en rustig gezinsleven. Kom gerust een kijkje nemen en ontdek zelf het potentieel van deze woning.
Aanvragen voor bezoek énkel via mail met vermelding telefoonnummer !

INDELING: zie plan bij downloads
Ondergronds: kruipkelder onder de ganse woning (h: 80 cm).
GV: Inkomhal met rechts de lichtrijke leefruimte met mooi open uitzicht en links de gang naar de rest van de woning. Naast de living: een recente woonkeuken (Miele) met alle toestellen. Naast de keuken is er een gang naar de achterdeur met een koele berging. In de naastgelegen ruime wasplaats met bergkasten vinden we de uitschuiftrap naar de zolder die nog verder kan ingericht worden. Verder een toilet en de badkamer met douche, lavabo en 2e toilet. Er zijn 5 slaapkamers. In de ruime garage vinden we een tweede uitschuiftrap naar de zolder.
De slaapkamers kunnen nog wijzigen: er zijn geen bakstenen muren tussen slaapkamers 2, 3 en 4, wel kasten die de kamers afscheiden van elkaar. Hetzelfde geldt voor badkamer/wasplaats.(zie foto's en plan).

BUITEN: Bijgebouw: atelier/werkplaats, terras, aangelegde tuin (met BBQ), inrit naar garage en werkplaats, afgesloten met hekken.

DIVERSEN:
CV op stookolie (brander 2005), spouwmuurisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie. Haardcassette in de living. Volgens Fluvius ligt ligt geen aardgas voor de deur maar de afstand tot het aardgasnet lijkt beperkt.
Ramen in afzelia en alu met dubbel en HR-glas. Keuken van Miele met alle toestellen. Er zijn overal luiken of rolluiken (deels elektrisch) en horren. Poorten naar voordeur en garage elektrisch - parlofoon met poortopener naar voordeur.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
De woning ligt in natuurgebied: zie de stedenbouwkundige voorschriften bij downloads: Art 4: natuurgebied.
Er zijn geen gerechtelijke maatregelen genomen
De woning is vergund, ligt niet in een verkaveling.
Er is voorkooprecht voor de Vlaamse Landmaatschappij (VEN)
Waterinfo: perceelscore en gebouwscore: A