Verkocht

Beschrijving

IN OPTIE!

Deze open bebouwing in Haacht, Tildonk is een renovatieproject met potentieel! Gelegen in een rustige buurt, maar toch met goede verbindingsmogelijkheden, is dit een ideale plek om te wonen. Scholen, ontspanning, winkels en bushaltes op wandelafstand. De woning beschikt over een tuin links en achteraan de woning die west gericht is en een garage, wat zorgt voor extra opslagruimte.

Met maar liefst 5 slaapkamers (2 beneden en 3 boven) is dit een perfecte woning voor grote gezinnen of mensen die graag gasten ontvangen. Geen 5 slaapkamers nodig? Dan kan beneden een grote leefruimte met ingerichte keuken of een praktijk voor een vrij beroep gemaakt worden. De bewoonbare oppervlakte van 150 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor een gezin om comfortabel te leven. Het perceeloppervlakte van 450 vierkante meter zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is om te spelen en te ontspannen in de tuin.
De woning heeft een EPC-waarde van 1026 en een energielabel F, wat betekent dat er nog energiebesparende maatregelen genomen moeten worden binnen de vijf jaar (renovatieverplichting tot label D of beter).
Kortom, deze woning is een ideale plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning in een rustige omgeving met goede verbindingen.

INDELING:
GV:
Inkomhal die toegang geeft naar de living. Rechts van de living vinden we de eethoek die toegang geeft naar de vroegere keuken, die nu als bureau kan gebruikt worden. Verder is er de gang naar 2 slaapkamers , een badkamer en een toilet. Vanuit de living kom je in de aangebouwde veranda/leefkeuken, met een tweede toilet. Verder is er nog de was/stookplaats en de garage.
In de vroegere keuken werd een vaste trap naar boven geplaatst.
V1: nachthal met rechts 1 slaapkamer en links twee slaapkamers (of 1 kamer met dressing).
Afzonderlijk: Duiventillen.

DIVERSEN:
Verwarming op stookolie, kolenkachel en allesbrander. Houten ramen met enkel glas. Bovengrondse stookolietanks in de garage, conform.

WETTELIJKE VERMELDINGEN:
Woongebied, vergund, niet gelegen in een verkaveling, geen voorkooprecht, geen gerechtelijke maatregelen opgelegd.
Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen, P en G score: A