Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK / VENDU - COMPROMIS EN REDACTION.

Open bebouwing, bouwjaar 1962. De woning beschikt over een standaard indeling met de woonvertrekken op het gelijkvloers, 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping en een zolder. Achteraan aangebouwd tegen het hoofdgebouw bevindt er zich een bijbouw onder plat dak en een veranda. De woning staat op een perceel met een oppervlakte van 8a 95ca.
Er bevindt zich een afzonderlijk garagegebouw links achteraan met een aangebouwd tuinhuis. Deze woning werd steeds zeer goed onderhouden en is instapklaar.
Zeer gunstige ligging en vlotte bereikbaarheid met privaat en openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen langsheen de Provinciesteenweg op ong. 500 m. Het treinstation van Haacht bevindt zich op slechts 700 m afstand. Winkels, scholen, crèches, woonzorgcentra, grootwarenhuizen zijn allen gelegen binnen een straal van 3km. De woning werd reeds beperkt gerenoveerd. EPC-score 567 - Label F.

INDELING (zie indelingsplan bij downloads)
Kelderverdieping (hoogte: 1,89m): Kruipkelder onder woonkamer, 2 kelders (22 m²) met watermeter, gasmeter en HR gasketel.
Gelijkvloers (hoogte: 2,63m): Inkomhal met trap naar verdieping, Living, Keuken (heteluchtoven, dampkap, keramische kookplaat, aanbouwkasten, ingemaakte kasten), Trap naar kelder, Wasplaats met ingemaakte kasten en aansluiting wasmachine, toilet met douche, Veranda
1e Verdieping (hoogte: 2,41m): Overloop met luik naar zolder, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, lavabo en toilet.
Bergzolder: hoogte 2,40 meter tot nok.
Afzonderlijk: Garage met aangebouwd tuinhuis.

DIVERSEN:
Centrale verwarming op gas, HR condensatieketel van 2017, houten ramen met enkel glas en PVC ramen met dubbel glas.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Het pand is gelegen in woongebied.
Er geldt geen voorkooprecht.
Het pand wordt geacht vergund te zijn en ligt niet in een verkaveling.
Er zijn geen gerechtelijke maatregelen genomen.
Watertoets: Perceelscore: A / Gebouwscore: A