Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!


Te renoveren woning met 2 slaapkamers (drie mogelijk) op 2a 93ca. De woning is goed gelegen, op 500 meter van de dorpskern en de treinhalte van Wespelaar. Via de voordeur kom je in het salon, dat eventueel als bureel kan dienstdoen; vrij beroep hier ook mogelijk. Daarachter ligt de woonkamer met de trap naar boven; daarachter de ruime leefkeuken die nog moet ingericht worden. In de laatste ruimte bevindt zich de stookplaats, de wasplaats en de badkamer met toilet. Boven zijn er twee slaapkamers en via een vaste trap kom je op de bergzolder, die nog kan ingericht worden.
Buiten de woning staat een ruim tuinhuis. De oprit biedt plaats aan twee wagens. Deze woning is ideaal voor een alleenstaande of als starterswoning voor een jong koppel.
EPC-score: 508, Label F.

AFMETINGEN:
GV: Inkom/zitplaats: ca 15 m² - eetplaats: ca 11,3 m² - keuken ca 17,7 m² - badkamer/stookplaats/wasplaats: ca 16,3 m²
V1: Slaapkamer 1: ca 15 m² - slaapkamer 2: ca 12,6 m²

DIVERSEN:
Verwarming op aardgas, HR-condensatieketel van 2019 - Dubbel/HR-glas van 2002 - dak vernieuwd in 2012 - regenwaterafvoeren en goten eveneens vernieuwd. Rolluiken in PVC - zijgevel bekleed met cementleien

BOUWMISDRIJF:
Aan de woning werd een achterbouw geplaatst die te ver naar achter reikt (meer dan 15 meter diepte). Dit misdrijf is verjaard. De woning mag in deze staat blijven, regularisatie is niet mogelijk. Bij een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor vergunningsplichtige werken, zal de gemeente de afbraak eisen van het gedeelte voorbij de 15 meter (+/- 5 meter). Indien er géén vergunningsplichtige handelingen uitgevoerd worden, mag de achterbouw blijven staan.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Gebouw dateert van voor 1962: wordt geacht vergund te zijn.
Geen voorkooprecht
Gelegen in woongebied
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Niet gelegen in een niet vervallen verkaveling
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen