Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK
Woning in open bebouwing (BJ 1965) op 3a 63ca met drie slaapkamers. De woning beschikt over een standaard indeling met de woonvertrekken op het gelijkvloers en slaapkamers en badkamer op de verdieping. Links aangebouwd is er een garage en wasplaats. Bewoonbare oppervlakte 140 m².
De woning bevindt zich aan de rand van het handelscentrum van Haacht, op wandelafstand van een school voor lager- en kleuteronderwijs. Winkels, supermarkten en een school voor middelbaar onderwijs bevinden zich eveneens op wandelafstand.
Vlotte bereikbaarheid met privaat en openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen langsheen de Stationsstraat op ong. 400 m van de woning. Het treinstation van Haacht-Station bevindt zich op 2 km afstand.

INDELING: zie indelingsplan bij downloads
Ondergronds: kelder en stookplaats (h: 1,81m): 24 m²
Gelijkvloers: Inkomhal met trap naar verdiep, leefruimte (48 m²), keuken, veranda met toilet (18 m²), garage (18 m²) en wasplaats (10,5 m²).
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers (16, 16 en 5,6 m²) en badkamer met douche, toilet en lavabo.

DIVERSEN:
Deels dubbel glas, verwarming op stookolie, brander vervangen in 2021 - gas in straat aanwezig, Dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2016. EPC-score: 765 - Label F.

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Vergund: JA
Bestemming: woongebied
Voorkooprecht: NEEN
Gelegen in een niet vervallen verkaveling: NEEN
Gerechtelijke maatregelen opgelegd: NEEN
Watertoets: P-score: A / G-score: A / niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen.