Verkocht

Beschrijving

!VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK! Goed gelegen laagbouwwoning met 3 slaapkamers, garage en tuin. De eigendom is gelegen op de rand van het centrum van Haacht in een rustige woonstraat die verderop uitgeeft op het natuurgebied "Schoonbroek". De woning werd in 1972 opgetrokken met één woonlaag maar beschikt eveneens over een kruipkelder en ruime stockagezolder. Het gebouw staat centraal ingeplant op een mooi en ruim perceel van 13a 60ca met een perceelbreedte van ± 19m (breedte achterste perceelgrens). EPC-score : 804 (label F). Oppervlakte : 1.360m². Oriëntatie tuin : noordwesten. Vg, Wg, Gvkr, Gmo, Gvv. Op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

INDELING :
Onderaards :
Kruipkelder.

Gelijkvloers :
Inkomhal (ingemaakte kasten), toilet, living (schouw, tv-meubel, schuifraam), keuken (ijskast, heteluchtoven, keramische kookplaat, dampkap, dubbele roestvrije spoelbak met afdruipvlak, aanbouwkasten), sas (buitendeur), berging, nachthal, badkamer (bidet, lavabo, ligbad, boiler, aanbouwkasten), slaapkamer 1, slaapkamer 2 (ingemaakte kast), slaapkamer 3 (ingemaakte kast), garage (trapluik naar zolder, rolpoort).

Zolderverdieping :
Doorlopende stockagezolder.

Afzonderlijk :
Tuinhuis met overdekt terras.

AFWERKING :
- Vloer : keramische tegels, parket, vinyl.
- Muren : geschilderd pleisterwerk, behangen, geschilderd metselwerk, siermetselwerk, betegeld.
- Plafond : geschilderd pleisterwerk.
Houten binnendeuren.

AFMETINGEN :
Zie indelingsplan bij downloads rechts.

DIVERSEN :
Decentrale verwarming met accumulatiekachels. Houten ramen met dubbele beglazing. Pvc rolluiken met elektrische besturing.

STEDENBOUWKUNDIG :
Stedenbouwkundige vergunning : ja (woning) - tuinhuis; zie hieronder
Stedenbouwkundige bestemming : woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht : nee
Verkavelingsvergunning : nee (nvt)
Het tuinhuis werd opgetrokken zonder de nodige vergunning. Meer informatie hierover te verkrijgen op het kantoor.
Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd vanaf 1/1/2023 (datum notariële akte telt). Kopers van een woning met een EPC-label E of F zijn dan verplicht om binnen de 5 jaar de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023