Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - VENDU

Op te frissen woning met 2 slaapkamers (drie mogelijk) op 2a 93ca. De woning is goed gelegen, op 500 meter van de dorpskern en de treinhalte van Wespelaar. Via de voordeur kom je in het salon, dat eventueel als bureel kan dienstdoen; vrij beroep hier ook mogelijk. Daarachter ligt de woonkamer met de trap naar boven; daarachter de ruime leefkeuken die nog moet ingericht worden. In de laatste ruimte bevindt zich de stookplaats, de wasplaats en de badkamer met toilet. Boven zijn er twee slaapkamers en via een vaste trap kom je op de bergzolder, die nog kan ingericht worden.
Buiten de woning staat een ruim tuinhuis. De oprit biedt plaats aan twee wagens, achteraan kan er een tuintje gemaakt worden, mits het wegnemen van de kiezels. Deze woning is ideaal voor een alleenstaande of als starterswoning voor een jong koppel.
EPC-score: 508, Label F.
Deze eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd vanaf 1/1/2023 (datum notariële akte telt). Kopers van een woning met een EPC-label E of F zijn dan verplicht om binnen de 5 jaar de woning energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D. Hiervoor zijn premies voorzien. Zie hiervoor op de website van de Vlaamse overheid:
https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023

AFMETINGEN:
GV: Inkom/zitplaats: ca 15 m² - eetplaats: ca 11,3 m² - keuken ca 17,7 m² - badkamer/stookplaats/wasplaats: ca 16,3 m²
V1: Slaapkamer 1: ca 15 m² - slaapkamer 2: ca 12,6 m²

DIVERSEN:
Verwarming op aardgas, HR-condensatieketel van 2019 - Dubbel/HR-glas van 2002 - dak vernieuwd in 2012 - regenwaterafvoeren en goten eveneens vernieuwd. Rolluiken in PVC - zijgevel bekleed met cementleien

STEDENBOUWKUNDIGE VERMELDINGEN:
Gebouw dateert van voor 1962: wordt geacht vergund te zijn
Geen voorkooprecht
Gelegen in woongebied
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Niet gelegen in een niet vervallen verkaveling
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen