Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT / VENDU - COMPROMIS IN OPMAAK / COMPROMIS EN REDACTION!

Deze laagbouwwoning met drie slaapkamers en een ruime garage uit 1981 werd steeds goed onderhouden. De keuken en de badkamer werden recent gerenoveerd. Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van 160 m², staat op een ruim perceel van 25 a 80 ca met een onregelmatige vorm: een perceel aan straatzijde met de woning en de tuin (ong. 13a 80ca) en achterliggend een perceel bos/tuin van ca 12 are. (zie plan op onze website). Dit extra perceel biedt verschillende mogelijkheden en is uitermate geschikt voor het houden van dieren of aanleg van een boomgaard/moestuin/zwemvijver. De zoldervloer werd geïsoleerd, alsook de spouwmuren, zodat er een gunstige EPC-score is van 384 (label D). De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt nog opportuniteiten. Gelegen op 1,5 Km van de dorpskern van Haacht met alle faciliteiten. Zeer rustig gelegen. Goede verbinding met privaat en openbaar vervoer.

INDELING: zie plan bij downloads rechts
Inkomhal met vestiairekasten. Lichtrijke leefruimte (45 m²) met salon met inbouwhaard, eetplaats, en toegang naar het terras en de keuken. De keuken (12 m²) werd recent vernieuwd. In de nachthal bevindt zich het toilet, de badkamer met inloopdouche en lavabo in meubel en drie slaapkamers (15, 11 en 11 m²). Verder een ruime garage (33 m²) met wasplaats en trap naar de zolder. Achterdeur naar tuinberging.
Ruime zolder die nog verder kan ingericht worden.
Apart: Tuinberging, aangebouwd aan de woning en terras in natuursteen met zonneluifel.

DIVERSEN:
CV op stookolie, tank ondergronds 5000 liter. 2 regenwaterputten. Draai en kipramen in hout met dubbel glas. Overal rolluiken en horren. Betonnen welfsels. Zoldervloer isolatie 200 mm MW. Spouwmuur isolatie 40 mm EPS.

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:
Bestemming: woongebied - BPA Nr. 6 Gerzevien is van toepassing (procedure herziening lopende). Meer info op: https://www.haacht.be/ruimtelijk-uitvoeringsplan-gerzevien
Geen voorkooprecht
Geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Gelegen in een verkaveling
De woning is vergund
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied of een risicozone voor overstromingen