Verkocht

Beschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!
Charmante split level woning (BJ 1977) op 9a 65ca met een bewoonbare oppervlakte van ca 150 m². Ideale ligging aan de rand van het centrum van Haacht met vlotte verbindingen met openbaar en privaat vervoer en met alle faciliteiten (warenhuis, scholen,...) in de buurt. Momenteel zijn er twee ruime slaapkamers met mogelijkheid een derde te maken onder dak (nu een bureel). De tuin is NO gericht, maar is diep genoeg zodat er steeds zon is in de tuin. Deze woning is conform voor verhuur. EPC score: 429 (dateert van voor de vervanging van de enkele beglazing door hoog rendementsglas). Het perceel dient opnieuw opgemeten te worden (KK).

INDELING:
GV (straatniveau): ruime garage (26 m²) met sectionaalpoort (elektrisch), wasplaats (16 m²) met toegang naar de tuin, verder volledig onderkelderd met Cv-installatie.
V 0,5: Inkomhal met toilet, traphal naar GV en V1, ruime leefruimte (37 m²), geïnstalleerde leefkeuken met alle toestellen (12 m²) met toegang tot een mooi overdekt terras en de tuin.
V1: nachthal, 2 ruime slaapkamers (ca 16 m²) en badkamer (ligbad, douche in bad, lavabo en tweede toilet). Toegang naar de ruimtes onder dak.
Onder dak: verschillende bergruimtes en een bureel. Mogelijkheid om een derde ruime slaapkamer te maken.
Afzonderlijk:
Overdekt terras en tuinhuis. Verharde oprit naast de woning.

AFWERKING:
Vloeren: keramische tegels, beton, laminaat, betontegels
Muren: behangen (op te frissen), betegeld, geschilderd
Plafond: houten latten, bepleisterd/geschilderd

DIVERSEN:
CV op aardgas met radiatoren, open haard (cassette) in de living, draai/kiepramen in hardhout met rolluiken (deels elektrisch), nieuwe platen op het afdak boven terras (2018), in 1989 werd deels dubbel glas geplaatst, resterende enkele beglazing recent vervangen door HR-glas, de woning is conform voor verhuur.

STEDENBOUWKUNDIG:
Bestemming: woongebied
Vergunning afgeleverd: ja
Gelegen in een verkaveling
Geen voorkooprecht en geen gerechtelijke maatregelen opgelegd
Het perceel dient opnieuw opgemeten te worden. Kosten voor de koper: 875,00 € (+ 21% BTW).